Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 47 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μπαιμω μεσα ψαχνοντας μια κυρια που δουλευει υπηρεσια. Δεν την βρισκω, κανω μεταβολη και πριν κλεισω πορτα βλεπω με μια ματια να βγαινει το κοριτσι.
Μικρο σοκ και καθομαι να τη δω.

Ειναι λεει η Ρενατα, την ειχα παρει πριν 1 χρονο, μετρια εμπειρια.
Τωρα ειναι απτα καλυτερα glow up που εχω δει σε κοριτσι των στουντιο. Σε ενα χρονο αλλαξε παρα πολυ.
Βγηκε εξω με τατουαζ που της πανε, χερι, μπουτι κλπ. Γκαυλογυαλια στα ματια που κατευθειαν σκεφτηκα να με τσιμπουκωνει ενω τα φοραει. Κανει μεταβολη και βλεπω κωλο καλυτερο απο περσι.

Εφυγα και ειπα οτι θα περασω σιγουρα αλλη φορα. Γυρναω σε 10 λεπτα μετανιωμενος και γκαυλωμενος με τη φατσαρα και τις ματαρες της. Μπουκαρω μεσα και παιρνω απλο.
Μπουκαρει στο δωματιο η Ρενατα, μιλαμε αρκετα, γελαμε, γρηγορη χημεια απο αρχη, κοπλιμεντα κλπ. Λατρευει αγκαλια, φιλια και εκανε καποια εξτρα για απλο τα οποια δεν θα τα αναφερω (αμφιβαλω αν τα κανουν σε ολους με απλο) αλλα μου εκανε εντυπωση.

Το μονο που με χαλαει σε αυτες τις Ρουμανες (εγγυηση ολες) ειναι οτι καπνιζουν και εχουν σκουρα δοντια ενω ειναι νεα κοριτσια.
Γενικα δεν ειμαι του στοματικου αλλα αυτη την αφησα για δοκιμη. Της φοραω και τα γυαλια και βαζω την προσωπαρα της στα χερια μου και την τσιμπουκωνω με τα γυαλια.
Ιεραποστολικο λιγων δευτερολεπτων για την εμπειρια και μεταβολη στα 4 για το κυριως ζητουμενο. Κορμαρα...
Θα παιχτει αυριο προγραμμα ωρας γιατι παιχτηκαν υποσχεσεις για διαφορα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 13, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Petros Erimitis
Μέλος
6
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Κούλης Χρυσός, gskipper, SEXTYPHOON και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2026
Δινει γλωσσοφιλα δηλαδη;
review reaction 1 Petros Erimitis
16 Μαΐου, 2026
@North ανεφερα αγκαλιες και φιλια. Δεν εγραψα για γλωσσοφιλα
review reaction 1 North people
16 Μαΐου, 2026
Οκ φιλε, απλα για διευκρινιση ρωτησα.
Αλλοι ετσι εννοουν φιλια στο στομα και αλλοι σε διαφορα αλλα σημεια του σωματος εκτος απο το στομα.
review reaction 1 Petros Erimitis
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3