Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Sex Studio 157585
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Για την ΧΡΙΣΤΙΝΑ είχα ακούσει όταν δούλευε σε γειτονικό ίδρυμα και μια
Που βρήκα την ευκαιρία αποφάσισα να την δοκιμάσω και εγώ.
Μετά από σαράνταλεπτή αναμονή καθώς ήμουν ο πέμπτος στην σειρά άσε που περίμεναν και άλλοι δύο μετά από μένα εμφανίστηκε το μοντέλο.
Η κοπέλα είναι μία εντυπωσιακή Πολωνέζα , ψηλή ξανθιά με ενισχυμένο στήθος που όμως θα σας ζητήσει να δείξετε προσοχή στον χειρισμό του καθώς είναι ευαίσθητο και την πονάει εύκολα , αλλά σώμα όχι τόσο σφιχτό, ειδικά ο λοκος μου φάνηκε πολύ χαλαρός.
Στην πράξη τώρα … λίγα χαδάκια τρίψιμο με τα σιλικονούχα και πέρασμα του
Προφυλακτικού με το στόμα με άκρως επαγγελματικό τρόπο, που δεν σταματά την δράση και αφήνει υποσχέσεις για περισσότερα.
Πίπα μέτρια αλλά τουλάχιστον χωρίς χρήση χεριών, ενώ δεν επιτρέπει χαδάκια στα πιο χαμηλά. Από πάνω δεν ανεβαίνει , μου είπε και κάτι για δυο δισκοκήλες το προσπερνάω όλο και κάτι άλλο θα σκεφτούμε να κάνουμε.
Στο πλάι στην αρχή, και μετά στα τέσσερα με καλό στήσιμο αλλά με καθόλου συμμετοχή, μόνο κάτι αραιά χαμηλόφωνα βογκητά, μηδενικά κουνήματα, και εκεί στο δεκάλεπτο απάνω πέφτει η ατάκα «μωρό μου πρέπει να τελειώνεις για να φύγω» και εκεί χαλάστηκα. Δεν μας χτύπησε κανένας την πόρτα ούτε ακούστηκε κάποιο κουδούνι, ούτε χρόνο να κρατούσε, και βιαζόταν μην φύγει ο επόμενος μιλάμε για τέτοιο ΤΕΤΟΙΟ … ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ.
Την γύρισα στο ιεραποστολικό και αφού ζορίστηκα λίγο παραπάνω τελείωσα εκεί.
Ψάχνοντας μετά είδα ότι έκανε τα ίδια και σε άλλο συναθλητή οπότε μάλλον δεν ήμουν κάποιο μεμονωμένο περιστατικό αλλά μάλλον αυτός είναι ο κανόνας (ο καλός πελάτης είναι ο ενημερωμένος πελάτης… ας πρόσεχα, κατά την άποψη μου γι’ αυτό χρειάζονται οι κριτικές).
Έφταιγε ότι πήρα το απλό πρόγραμμα, έφταιγε η πολλή διαφήμιση και η πολλή δουλειά Εγώ πάντως δεν έμεινα ευχαριστημένος.
Και μια που μιλάμε για επαγγελματισμό, στο μεγάλο μας χωριό που λέγεται Θες/νικη είναι λίγες οι εταιρίες και τα μαγαζιά (πόσο μάλλον τα studio) που κράτιουνται από τον περιστασιακό πελάτη. Καλός πελάτης είναι ο επαναλαμβανόμενος πελάτης που θα έρθει και θα ξαναψωνίσει, και θα ξαναέρθει , αλλά με τέτοιο service ποιος θα το τολμήσει, να επενδύσει χρόνο και χρήμα ξανά , εγώ πάντως όχι…
Χώρος καινούργιος, στο κτήριο που στεγαζόταν γνωστή μεταφορική παλαιότερα, δωμάτιο καθαρό με μεγάλη γωνιακή μπανιερά. Βραδάκι και άρα εύκολο το parking στην περιοχή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
14
Πόντοι:
1.366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού