Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 259 10
Sex Studio 391152
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
βικυ οτι καλιτερο μου εχει κατσει σε οτι αφορα τον αγωραιο ερωτα,απο που να αρχισω και που να τελειοσω,η κοπελα αξιζει τα λευτα που χαλας και με το παραπανω,δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες το τι εγινε μεσα στο δοματιο,αλλα θα σασ πω μονο ενα,αφου ειχα χισει με καποτα εννοειτε,δεν τον ειχα βγαλει απο μεσα και ακομα κουνιοτανε το μωρο,οταν της ειπα οτι εχω χισει αυτη απαντισε οτι "το ξερω,τοσο πολυ βιαζεσε να φιγεισ!!!"εμεινα λιγο μαλακας εκεινη την στιγμι,αλλα οντωσ βιαζομουν γιατι δουλευα και ειχα αργισει......τεσπα μαγγεσ η κοπελα δεν πεζετε και το σιγουρο ειναο οτι θα την ξαναεπισκευτω και αλλες φορες!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Yatoputso, sotosdep2 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2026
Γεια σου ρε Βικαρε! Ακόμα ραγίζεις καρδιές ρε καριολη Ναι!
review reaction 3 Score73, Johnstef, Κώστας Λαδάκης και 6 άλλα μέλη
06 Μαΐου, 2026
Αδερφέ Επαμεινωνδα , σε ευχαριστουμε που μοιραστηκες την εμπειρία σου μαζι μας, αλλα την επομενη φορα περνα το γραπτο απο ενα διορθωτη γιατι μου βγηκαν τα ματακια με την ορθογραφια σου..... Ελεος αδερφε
review reaction 1 Johnstef
06 Μαΐου, 2026
ΩΩΩΩ ρε ένας Π Ρ Ο Μ Ο Τ Ο Ρ Α Σ!!!!!!!!!
06 Μαΐου, 2026
μπικ ε μπουκ
μπουκ ε μπικ
06 Μαΐου, 2026
το πιθανότερο είναι ότι δεν ανησυχούσε μήπως τρυπήσει το προφυλακτικό και μείνει έγκυος Ματάκι
07 Μαΐου, 2026
Θεάρα η Βικάρα μοντέλο.και στο δωμάτιο δεν υπάρχει.προμοτορες είστε εσείς που έχετε 10 όνοματα και Πληρώνεστε για κριτικές. Περάσετε από το στούντιο να πάρετε στο φάκελο ένα χαρτζιλίκι.
12 Μαΐου, 2026
Αν ο τυπος τη βρισκει με μια εντυπωσιακη (κατ αυτον παντα) trans...εμας δε μας πεφτει λογος...αυτα ειναι γουστα! Αν εινσι ομως οντως προμοτορας...κακως!
review reaction 1 Johnstef
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7