Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 51 10
Sex Studio
72829
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η ρωσίδα Αλίνα μπορεί από εμφάνιση να μην λέει πολλά, αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι ατομική βόμβα. Συνήθως οι κοπέλες +50 χρ. ισοσκελίζουν την εμφάνιση που δεν έχουν με καλές υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο. Η Αλίνα λοιπόν είναι τσουπωτή κυρία με πρόστυχη φάτσα με γυαλάκια στα μάτια και κοτσίδες στα μαλλιά της. Στα του αγώνα το σεξ ήταν καθαρά GFE με φιλιά στο στόμα που εξελίχθηκαν σε γλωσόφιλλα σε παιχνίδι στα όρθια και έπειτα ξαπλώσαμε στο κρεββάτι για τα υπόλοιπα πίπα υγρή και σε έντονο ρυθμό έπειτα έπαιζε και με το στήθος μου που δάγκωνε τις θήλες ελαφρά. Πέρασμα προφυλακτικού και σεξ σε στάση ιεραποστολική. Στην διάρκεια ζήτησε αλλαγή στάσης και εγώ πρότεινα να βγάλω το προφυλακτικό και να με τελειώσει με πίπα γιατί μαλάκωσε η στύση μου από το προφυλακτικό. Το μόνο που δεν δέχεται και δεν το έχει στο πρόγραμμα της είναι το cim. Όταν μου ήρθε να χύσω τραβίχτηκε και έχυσα πάνω μου. Με σκούπισε με χαρτί και έπειτα χαιρετηθήκαμε και αποχώρησε. Δουλεύει μόνο πρωινή βάρδια ως τις 5-6 το απόγευμα. Βαθμολογία σε υπηρεσίες θα έβαζα 8,5 στα 10.
10 δεν βάζω γιατί δεν κάνει cim και στάση cowgil. Δεν κάνει cowgil γιατί λόγο των κιλών και κουράζεται και δεν μπορεί να το κάνει σωστά για να το ευχαριστηθεί ο πελάτης.
10 δεν βάζω γιατί δεν κάνει cim και στάση cowgil. Δεν κάνει cowgil γιατί λόγο των κιλών και κουράζεται και δεν μπορεί να το κάνει σωστά για να το ευχαριστηθεί ο πελάτης.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;