Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 57 10
Sex Studio 119375
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ελενα πρασινοματα με πολλα χρονια στην θεσσαλονικη! θυμαμαι που πρωτη φορα την ειχα παρει πριν δεκα+ χρονια σε ενα στουντιο κοντα στην βιλκα. Τοτε ηταν καλη και πιο νεα φυσικα, τωρα θα φτανει τα 40
Το πολυ δυνατο της σημειο ειναι τα πολυ μεγαλα φυσικα βυζια!
φατσα πλεον μετρια, κωλος αρκετα μεγαλος αλλα οχι ασχημος.
Περασα με το απλο στα 40 ευρω. Δωματιο μικρο με εναν νιπτηρα που δεν χωρας να πλησιασεις κοντα.
Αφου περασα πρωτα εναν ελεγχο απο την κοπελα, κοιτουσε το πεος και το σωμα εαν εχω κατι υποπτο, αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει χωρις να εχω παρει καποιο προγραμμα με γυμνο η κατι αλλο.
Προκαταρκτικα καθολου, ουτε φιλια ουτε πουτσοτριψιματα ουτε δαχτυλα.
Παιξιμο με το χερι και κατευθυαν περασμα προφυλακτικου και πιπα! καλη αλλα οχι κατι το φοβερο με λιγο αρχιδογλυψιμο.
Σχεδον μου σηκωθηκε και καναμε πρωτα στα 4 για να ανεβει κι αλλο.. εκει αντεχει γερο σφυροκοπημα αλλα δεν πολυ συμμετεχη, μετα αυτη απο πανω αλλα το σταματησα γιατι πηγε να μου πεσει, ο λογος καθε φορα που καναμε μια σταση εβαζε κρεμα! το εκανε 3 φορες με αποτελεσμα απο ενα σημειο και μετα να πηδαω πηγαδι!
Με το ζορι και αφου σκεφτομουν αλλες κοπελες τελειωσα.
Δεν θα ξανα παω με την Ελενα θα παω ομως με την ρενατα που ειναι στο ιδιο μαγαζι και σημερα δουλευαν μαζι. Η τσατσα μου ειπε περνα με την μικρη που μου αρεσε κι ολας αλλα εγω ηθελα να φαω την φολα μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
North people
Σεβαστός
21
Πόντοι:
2.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, dokimazo, SEXTYPHOON και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2026
ευχαριστουμε για την ενημέρωση και την σωτηρία απ το κασκαντεριλίκι...................
review reaction 2 North people
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1