Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 39 10
Sex Studio
100618
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Νατι Κολομβιανη κ όμορφη 24 ετών ομορφουτσικο σωμα κ αδυνατο σώμα που σπανίζει για λατίνες
Αφού γύρισα την αγορά κ είχα λιγο χρονι μπούκαρα συστημένος στη νατι
Κρατούσα επιφυλάξεις αλλα η κοπέλα εινσι τίμια επιλογή. Ερωτικά με καλή συμμετοχή και αφού τις ενδείξεις φωτογραφίες από το μεντεγιν κ μιλήσαμε ελάχιστα ισπανικά περάσαμε στον αγώνα...
Νομίζω οτι μου έβγαλε gfe στην αρχή κ.στα προκαταρκτικα ενώ συι κρεβάτι pse
Λίγο στη πιπα όχι τόσο καλή μηχανική αλλα γρήγορη βαθειουτσικια αλλα σε γενικές γραμμές κ το φουστάνακι αλλα Britney Spears το καρο φουστάνι ειναι καυλωτικο συν ότι ειναι αδύνατη .....
Αφού γύρισα την αγορά κ είχα λιγο χρονι μπούκαρα συστημένος στη νατι
Κρατούσα επιφυλάξεις αλλα η κοπέλα εινσι τίμια επιλογή. Ερωτικά με καλή συμμετοχή και αφού τις ενδείξεις φωτογραφίες από το μεντεγιν κ μιλήσαμε ελάχιστα ισπανικά περάσαμε στον αγώνα...
Νομίζω οτι μου έβγαλε gfe στην αρχή κ.στα προκαταρκτικα ενώ συι κρεβάτι pse
Λίγο στη πιπα όχι τόσο καλή μηχανική αλλα γρήγορη βαθειουτσικια αλλα σε γενικές γραμμές κ το φουστάνακι αλλα Britney Spears το καρο φουστάνι ειναι καυλωτικο συν ότι ειναι αδύνατη .....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάτη
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2

Nati, colombiana y hermosa, tiene 24 años, un cuerpo precioso y delgado, algo poco común en las latinas.
Después de volver al mercado y tener un rato libre, me presentaron a Nati.
Tenía mis reservas, pero la chica es una buena elección. Es erótica y participativa. Después de que me enviara fotos de Medellín y habláramos un poco de español, fuimos a la cita...
Creo que me dio una experiencia de novia al principio, etc., en los preliminares mientras estábamos en la cama.
En el sexo oral, la técnica no era muy buena, pero hacía garganta profunda rápidamente. En general, y el vestido... ¡Qué sexy! El vestido a cuadros estilo Britney Spears es muy provocativo, además es delgada...