Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 86 10
Κροκεών 6
Hot
Sex Studio
191156
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Κάποια μέρα μέσα στον μάρτιο περνάω απο το μαγαζί και η τσα παρουσιάζει της δυο κοπέλες.
Ζλάτα και Νεφέλη.
Είπα να κάνω δοκιμή με Νεφέλη που ήταν λίγο πιο ευδιάθετη απο την Ζλάτα.
Είχε τα μαλλιά κάτω και φορούσε μια δαντελένια ρομπα, και τα δυο κάτι έκρυβαν.
Η Νεφέλη είναι μια σχετικά εμφανίσιμη ρωσίδα για την ηλικία της, περι των 45 μαΐων.
Ωραίο στήθος 3ρι, με φυσιολογική πτώση λόγο ηλικίας και μεγέθους και αρκετά σφιχτό θα έλεγα.
Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω το ντουζάκι μου και μόλις τελείωσα έρχεται και η Νεφέλη.
Με πλησιάζει ενώ ήμουν όρθιος και μου σκάει ένα φιλί στο στόμα, όπα λέω μέσα μου, καλά θα περάσουμε.
Αμ δέ.
Πάει στο κρεβάτι, βγάζει την ρόμπα, πίανει τα μαλλιά της κότσο και μόλις πλησιάζω είδα τελικά τι έκρυβαν και τα δυο.
Ραγάδες και ρυτίδες, οκ λογικό για την ηλικία της αλλά μου ήρθε κάπως.
Ελληνικά πολύ καλά, οπότε τα προκαταρτικά της ήταν ανούσια πάρλα, κάποιες ερωτήσεις που περιείχαν ένα ψήγμα αυταρέσκειας, λίγα χαδάκια και μπόλικο
Ξεκινάει πίπα, και κάθεται τόσο άβολα που δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν τίποτα. Μέτρια έως αδιάφορη στα όρια της αερόπιπας.
Ξεκινάμε με ιεραπόστολο, σχετικά μέτρια η αίσθηση μέσα της, δεν είναι πηγάδι αλλά κάτι καταλαβαίνεις μιας και δεν έβαλε τζελ.
Σκύβω, γλύφω λιγο στήθος παράλληλα με χούφτωμα, ανεβαίνω στον λαιμό της, λίγα φιλάκια εκεί και μετά στο στόμα χωρίς γλώσσα ofc μιας και δεν το άνοιγε με τίποτα.
Τα φιλιά εντελώς παθητικά και λίγο ντεκαβλέ η όλη φάση, οπότε ανέβασα στροφές και τελείωσα με αυτήν απο πάνω και με μένα να χουφτώνω της βυζάρες της.
Γενικά λίγο περίεργη η φάση, χωρίς θεατρινισμούς, αντέχει σε λίγο πιό γρήγορους ρυθμούς και σε βαθιά διείσδυση.
Ζλάτα και Νεφέλη.
Είπα να κάνω δοκιμή με Νεφέλη που ήταν λίγο πιο ευδιάθετη απο την Ζλάτα.
Είχε τα μαλλιά κάτω και φορούσε μια δαντελένια ρομπα, και τα δυο κάτι έκρυβαν.
Η Νεφέλη είναι μια σχετικά εμφανίσιμη ρωσίδα για την ηλικία της, περι των 45 μαΐων.
Ωραίο στήθος 3ρι, με φυσιολογική πτώση λόγο ηλικίας και μεγέθους και αρκετά σφιχτό θα έλεγα.
Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω το ντουζάκι μου και μόλις τελείωσα έρχεται και η Νεφέλη.
Με πλησιάζει ενώ ήμουν όρθιος και μου σκάει ένα φιλί στο στόμα, όπα λέω μέσα μου, καλά θα περάσουμε.
Αμ δέ.
Πάει στο κρεβάτι, βγάζει την ρόμπα, πίανει τα μαλλιά της κότσο και μόλις πλησιάζω είδα τελικά τι έκρυβαν και τα δυο.
Ραγάδες και ρυτίδες, οκ λογικό για την ηλικία της αλλά μου ήρθε κάπως.
Ελληνικά πολύ καλά, οπότε τα προκαταρτικά της ήταν ανούσια πάρλα, κάποιες ερωτήσεις που περιείχαν ένα ψήγμα αυταρέσκειας, λίγα χαδάκια και μπόλικο

Ξεκινάει πίπα, και κάθεται τόσο άβολα που δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν τίποτα. Μέτρια έως αδιάφορη στα όρια της αερόπιπας.
Ξεκινάμε με ιεραπόστολο, σχετικά μέτρια η αίσθηση μέσα της, δεν είναι πηγάδι αλλά κάτι καταλαβαίνεις μιας και δεν έβαλε τζελ.
Σκύβω, γλύφω λιγο στήθος παράλληλα με χούφτωμα, ανεβαίνω στον λαιμό της, λίγα φιλάκια εκεί και μετά στο στόμα χωρίς γλώσσα ofc μιας και δεν το άνοιγε με τίποτα.
Τα φιλιά εντελώς παθητικά και λίγο ντεκαβλέ η όλη φάση, οπότε ανέβασα στροφές και τελείωσα με αυτήν απο πάνω και με μένα να χουφτώνω της βυζάρες της.
Γενικά λίγο περίεργη η φάση, χωρίς θεατρινισμούς, αντέχει σε λίγο πιό γρήγορους ρυθμούς και σε βαθιά διείσδυση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νεφέλη
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2026
70 € = 3,5 γαμήσια στη Βεργας κ με ντουζάκι. Δοκίμασε Άννα στο 7 κάτω η Αλεξάνδρα στο 2, πρωινή βάρδια κ θα με θυμηθείς
mkavlos
04 Απριλίου, 2026
Δεν είμαι τόσο φαν των μιλφ, την Άννα νομίζω την έχω δεί, δεν με έπεισε.
Rokko28
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2