Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εϊμαι χρόνια πελάτης της Νατάσας σταθερής αξίας στο χώρο των ¨ευαγών ιδρυμάτων" .Την είχα χάσει μέχρι που ανακάλυψα το χώρο εργασίας μέσω του σαιτ. Σήμερα το μεσημέρι επισκευτηκα το paradise αναζητώντας την αλλά βγήκε στο σαλόνι μια ξανθιά καλλονή , η Ντάρια από τις πιό όμορφες του χώρου. Σήμερα ήταν η τυχερή μου μέρα γιατί κατά συμπτωση βρίσκόταν στο στουντιο και η Νατάσσα και η προταση ήταν να τις πάρω μαζί έναντι 300 ευρώ. Δεν είμαι "πακέτος" αλλά η πρόκληση ήταν απίστευτη. Είχα μπροστά μου δύο θεές , μια μελαχροινή και μια ξανθιά και φυσικά παρότι γιορτάζουμε το ΟΧΙ ....εγώ είπα ΝΑΙ ! Μπήκα σε ένα πανέμορφο και πεντακάθαρο δωμάτιο ,μετά από λίγο ήρθαν και οι δύο ιέρειες του έρωτα...και οι αισθήσεις στους πέντε ουρανούς. Χωρίς βιασύνη και χρονικούς περιορισμούς έγιναν...τα πάντα ΟΛΑ. Η Νατάσσα μου ήταν γνωστή και το σώμα της γνωστό στο δικό μου. Με την Ντάριαηταν η πρωτη φορά αλλά σίγουρα (μετά από αυτό) όχι η τελευταία. Δεν θα προβω σε λεπτομερή περιγραφή. Το σεξ το κάνεις δεν το περιγράφεις , θα πω μονο ότι οι κοπέλες έχουν τέλειες αναλογίες χωρίς πλαστικές προσθήκες. Θέλω να προσθέσω ότι οι κοπέλες δεν είναι ερωμένες μας, ούτε οι γυναίκες μας και ο σκοπός είναι η σωματική απόλαυση την στίγμή που βρισκόμασται μαζί τους . Δεν τις αγοράζουμε κι αυτο το λέω γιατί μετά από όσα μου προσφέραν και με έκαναν να νοιώσω(την απόλυτη ηδονή) οι δυο κοπελες, σκέφτηκα ότι τα 300 ευρώ ήταν πολύ λίγα τελικά. Ως αναφορά το σχόλιο καποιου φιλού πιο πάνω, πως "η Νατάσσα δεν γλύφει "μπαλάκια", αυτό επιβεβαιώνει ότι η γυναίκα είναι πολύ καθαρή. Γιατί κακά τα ψέματα, πολλοί δεν επιμελούνται δεόντως τη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος τους. Τελειώνοντας λέω ότι πέρασα ένα από τα καλύτερα μεσημέρια - ως αναφορά το σεξουαλικό τομέα- και σίγουρα θα το επαναλάβω σύντομα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού