Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242063
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μαρλεν ήταν ένα από τα κορίτσια που οι φωτογραφίες τους μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον και είχα βάλει σαν στόχο να γνωρίσω…

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι σήμερα θα την βρω, κατηφόρισα προς το γνωστό μου πλέον studio Eros.

Μόνος στο σαλόνι, η υπηρεσία πολύ ευγενικά μου μιλάει για την Μαρλεν και τα προγράμματα της, μιας και η κοπέλα ήταν απασχολημένη με άλλον συναγωνιστή.

Δεν άργησε να έλθει. Αρκετά διαφορετική από αυτό που φανταζόμουνα.
Ενώ είχα στο μυαλό μου μια έμπειρη σεξουαλική γυναικά, ψηλή σχετικά, είδα μπροστά μου ένα πολύ πρόσχαρο κορίτσι με ένα πολύ γλυκό χαμόγελο, μικροκαμωμένο σχετικά. Όντως ξανθούλα όπως στις φωτογραφίες, με κοντό μαλακι, τσαχπινικα γαλαζοπράσινα μάτια, σιλικονε στήθος και ωραίο κωλαρακι.

Η πρώτη εντύπωση ήταν αρκετά θετική και πέρασα, αν και δεν έχει 100% τα στανταρ της γυναικάς που μου αρέσει.

Δεν άργησε να έλθει. Εξακολουθούσε να είναι γελαστή, με ρώτησε το όνομα μου και άρχισε να με προσφωνεί συνεχεία με το υποκοριστικό του (….….ακη μου).

Ξεκίνησε με λίγα προκαταρκτικά. Πιπίλισμα στο στηθος, και πεταχτά φιλάκια στο σώμα.
Σκουφάκι και στοματικό. Παρά πολύ καλή. Γλείψιμο, ρούφηγμα, καραμελωμα στα @@κια. Χτυπήματα με την γλώσσα, εναλλαγές στ γλείψιμο με καραμελωμα, με ταυτόχρονες πρόστυχες ματιές. Με δυο λόγια το τέλειο στοματικό.

Το sex που ακολούθησε ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ήταν ανάλογο.
Η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη ήταν ότι δεν έβγαλε καν το μαύρο sexy σύνολα που φορούσε και ούτε καν το στριγκακι της, παρά μόνο το παραμέρισε για να αποκαλυφθεί το «γατάκι της».
Ξεκινήσαμε με ιππασία. Απέφευγε επιμελώς τις προσπάθειες μου για γλείψιμο του στήθους της ή του λαιμού της από μέρους μου, βάζοντας ανάλογα το σώμα της έτσι που να μην μπορώ.
Μετά από λίγο ζήτησε να το γυρίσουμε στα τέσσερα, ενώ εγώ είχα άλλες διαθέσεις…. Καμιά συμμετοχή, παρά μονό η προσφώνηση του ονόματος μου σε στυλ «Έλα ….ακη μου».
Αυτή πάλι ζήτησε ιεραποστολικό, εξακολουθώντας την μηδενική συμμετοχή. Μόλις ξεκίνησε μια υποτυπώδη προσπάθεια τσιμπώντας με στο στήθος, τα πράγματα βελτιωθήκαν και ηλθε το τέλος.

Φανταστηκα ότι θα σηκωθεί και θα φύγει, μιας και στην όλη την διαδικασία του sex ήταν αρκετά διεκπαιρεωτικη.

Ευχάριστη έκπληξη αυτή την φορά. Έκατσε δίπλα μου γελώντας, και μου άρχισε την κουβέντα. Με ρώταγε από μόνη της χίλια δυο πράγματα, για να επικρατήσει μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Κουδούνι δεν είχε χτυπήσει στο μεσοδιάστημα και έτσι κάτσαμε γύρω στα 10 λεπτά και κουβεντιάζαμε.

Με χαιρέτησε και κατέβητε. Φεύγοντας με ξαναχαιρετισε μέσα από το σαλόνι, μην έχοντας χάσει ούτε μια στιγμή αυτό το ωραίο χαμόγελο που ήταν μόνιμα αποτυπωμένο στο πρόσωπο της.

Πολύ παράξενη κατάθεση…..
Μια ωραία κοπέλα, με τέλειο στοματικό, κάτω του μετρίου sex, και άψογη gfe κατασταση. Εφυγα προβληματισμένος. Αν θα ξαναπήγαινα?
Ειλικρινά δεν ξέρω…. Το πιθανότερο όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρλέν
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού