Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 123 10
Sex Studio
236455
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Θέλω να γράψω μία κριτική για αυτό το υπέροχο κορίτσι. Την Ηλέκτρα. Της το χρωστάω εδώ και 1,5 χρόνο που συνευρίσκομαι μαζί της σε όλα τα «μαγαζιά» που έχει περάσει (Λέλας, Κ30/60, Senuality και τώρα Κ132). Τα περί ομορφιάς και υπηρεσιών τα έχουν πει πάρα πολλοί. Εκτός από εξαιρετική επαγγελματίας, είναι και ένας πολύ ζεστός και αυθεντικός άνθρωπος. Είναι ευγενική, έξυπνη, με χιούμορ και σε κάνει να νιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή. Η συζήτηση κυλάει φυσικά και δεν νιώθεις καθόλου αμηχανία. Η επικοινωνία μας είναι πάντα άμεση και ειλικρινής, κάτι που σπάνια βρίσκεις. Δεν νιώθεις ότι μιλάς απλώς με μια κοπέλα της δουλειάς, αλλά με έναν άνθρωπο που ξέρει να ακούει και να δημιουργεί πραγματική σύνδεση. Για μένα αυτό είναι εξίσου σημαντικό με τις υπηρεσίες. Και ύστερα από τόσο διάστημα συναντήσεων εξακολουθεί και είναι το ίδιο και καλύτερο. Εγώ προσωπικά δεν ψάχνω μόνο το sex αλλά και την επικοινωνία, όλο το πακέτο και το βρήκα στην συγκεκριμένη κοπέλα. Να είσαι καλά Ηλέκτρα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Κόστος
120€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6

απ' ότι καταλαβαίνω την έχεις πάρει δωμάτιο κι ήταν διεκπεραιωτική;
Αν θέλεις γράψε δυο λόγια παραπάνω pls.
Οι ενθουσιώδεις κριτικές είναι από τους τύπους που γουστάρουν σιλικόνες και ¨τούμπανα" και τα συναφή;
δεν με ξέρεις καν και ούτε τύπε είναι το όνομά μου και τους χαρακτηρισμούς κράτησέ τους για τον εαυτό σου. Το να μην συμφωνείς με τη γνώμη που εκφράζω δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα να με προσβάλεις. Και αν έχεις μείνει δυσαρεστημένος και έχεις φάει φόλα από την συγκεκριμένη καταλαβαίνω ότι η συμπεριφορά σου θα είναι και στο δωμάτιο η ίδια.
Δεν με γνωρίζεις καν και τους χαρακτηρισμούς κράτησέ τους για τον εαυτό σου. Αν η συμπεριφορά σου στα στούντιο και με τις κοπέλες είναι όπως κι εδώ για αυτό το λόγο τρως φόλες. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω τα προσπερνάς και γράψε τη δικιά σου γνώμη αν θες. Προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε κάποιον που δεν ξέρεις μην κάνεις.