Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 349537
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περασμένα μεσάνυχτα και μιας που το μωρό στο πολυαγαπημένο Συγγρού 144 ήταν κατειλημένο, είπα να περάσω μια βόλτα από την Αριστοτέλους οπου και δεν είχα ξαναπάει.

Η τσατσά φιλικότατη και ο χώρος ήταν απίστευτος αλλά και απίστευτα καθαρός. Τρελή εντύπωση μου έκανε οτι την ώρα που παζάρευα με την τσατσά τα περί του αντιτίμου αυτή έδειχνε αδιαφορία στο κουδούνι που χτήπησε 2-3 φορές επίμονα για να μην με διακόψει. Σεβασμός στον πελάτη αλλά αν ήμουν απ'έξω θα σκεφτόμουν το ίδιο;

Το δωμάτιο γαμάτο επίσης και το μωρό ένα ξανθό πολωνιδάκι, όχι σίγουρα από τα καλύτερα που έχω δει αλλά μια χαρά στις αναλογίες του με ωραίο πάτο και 3άρι φυσικό βυζί ελαφρώς πεσμένο. Natural καταστάσεις λοιπόν και περνάμε στο ψητό.

Ωραία πίπα, σωστή στην cowgirl στάση, την έκανα και βέλαξε στα 4 γιατί είχα και καύλες καμιάς βδομάδας συσσωρευμένες. Πολύ φιλική, άψογα ελληνικά και χαβαλεδάκι πριν και μετά το γ**ήσι.

Άψογη εξυπηρέτηση και σωστές εγκαταστάσεις από ένα μαγαζάκι που πλέον θεωρώ από τα επικρατέστερα στον χώρο. Θα ξαναπεράσω σύντομα να δοκιμάσω κι άλλη κοπέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2009
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού