Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 103 10
Sex Studio 207177
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Επίσκεψη στο συγκεκριμένο στούντιο πριν κάποιες εβδομάδες με στόχο την Μπρέντα καθώς μου αρέσουν αρκετά οι Βραζιλιάνες τον τελευταίο καιρό και έχω ένα καλό σερί. Στο σαλόνι έκανε εμφάνιση με ένα ωραίο σετ εσώρουχα που δεν θυμάμαι καν το χρώμα τους και με ωραίο χαμόγελο. Την διάλεξα στο πρόγραμμα των 100 μιας και πάντα αυτό παίρνω πιο πολύ λόγω χρόνου αλλά και των έξτρα. Να σημειώσω ότι τόσα χρόνια κριτικές δεν γράφω γιατί πολλές φορές οι κοπέλες με αντιμετωπίζουν διαφορετικά από άλλους αλλά και εγώ δεν μπορώ να τεστάρω τις κοπέλες σε υψηλά επίπεδα. Μπαίνει λοιπόν η κοπέλα στο δωμάτιο μετά από 5 λεπτά και ρωτάει κατευθείαν ''DO YOU LIKE BLOWJOB???'' και αρχίζει μια πίπα χωρίς αρχή μέση και τέλος, τελείως αερόπιπα που δεν με καύλωνε καν. Οπότε την ρώτησα για 69 και την γύρισα. Παρατήρησα κατευθείαν ότι ήταν αξύριστη και ξενέρωσα οπότε δεν έκατσα καθόλου και ξαναγύρισα για πίπα. Εκεί ανοίγει το προφυλακτικό και πάει να κάνει πίπα. Ξενερώνω πιο πολύ και την σταματάω της λέω να συνεχίσει άνευ. Ξενερώνω περισσότερο και σε όλη αυτή την ώρα δεν έχω καυλώσει καθόλου. Σύντομα υπήρξε μια ανόρθωση και την έβαλα να καβαλήσει. Πιάνοντας την από τη μέση ένιωσα κάτι παράξενο στο δέρμα της που αργότερα κατάλαβα ότι μάλλον ήταν κοψίματα από τι δεν ξέρω. Το τέλος ήρθε σε ιεραποστολικό όπου μόλις κατάλαβε ότι έχυσα σηκώθηκε και έφυγε λέγοντας μου να ξαναπάω. Είχε κλείσει την πόρτα πριν καν βγάλω το προφυλακτικό.
Να σημειώσω ότι πήγα για φιλί και ζήτησε 20 ευρώ παραπάνω, έχει βάλει νέο στήθος και δεν με άφηνε να πολυπιάνω.
Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές άλλα να διαβάζω και άλλα να βλέπω οπότε δεν ξέρω 100% αν φταίω εγώ και μια κοπέλα δεν πολυγουστάρει να γαμηθεί από άτομο με αναπηρία ή αν κάποιοι είστε παπάτζες τελείως.Οι βαθμολογίες είναι με μέγιστο το 7.
Καλή συνέχεια σε όλους και καλά γαμήσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2026
Όνομα κοπέλας
Μπρέντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, giorgiodelafuentes2, Johnstef και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2026
την έχω δει και εγώ, αλλά δε με έχει πείσει.
τώρα για την αναπηρία που λες, καλό είναι να το αναφέρεις στην άλλη γιατί δεν το δέχονται όλες.
τουλάχιστον αυτό θα έκανα προσωπικά.
αν παρατηρήσεις και στα γραφεία, κάποια αν όχι όλα, το γράφουν.
φιλικά και νο οφένς πάντα.
05 Φεβρουαρίου, 2026
@papaphilips σε γραφείο πάντα όταν μιλάω στα μηνύματα το τονίζω και έχω φάει πολλά άκυρα, στα στούντιο και με βλέπουν και ρωτάω ξανά την τσατσά αφού διαλέξω κοπέλα. Πλέον παίζω κορόνα γράμματα.
06 Φεβρουαρίου, 2026
καταλαβαίνω παίχτη μου, μη μασάς και συνέχισε τις βόλτες σου κανονικά Καπέλο Έτσι!
review reaction 1 o_anapiros_kavalaris
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3