Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 238 10
Βριλησσού 36
Hot
Sex Studio
321924
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είχα μελετήσει κριτικές και είχα δει φωτογραφίες και μ άρεσε η κοπέλα και πήγα. Μου άνοιξε μια κυρία και κάθησα στο σαλόνι, μετα απο λίγο ήρθε η κοπέλα. Μου φάνηκε ακριβώς όπως στις φωτογραφίες που είδα. Πολύ φιλική και με ρώτησα προγράματα και με ρώτησε τι θέλω να έχει. Ζήτησα γλωσσόφιλα και 69, μου είπε 70 και πέρασα στο 1 δωμάτιο αριστερά. Μετά απο λίγο ήρθε η κοπέλα ζεστή και φιλική όπως στην υποδοχή , πολυ ωραίο σώμα πολύ θυληκό και το στήθος της καταπληκτικό και φυσικό. Οι κριτηκές ισχυουν φουλ. Δώσαμε μερικά φιλιά στο στόμα πεταχτά όσο χαιδευα το κορμί της και εκείνη το δικό μου, όμως επειδή ενιωθα πως δε γουστάρει το σταμάτησα και δεν επεδίωξα γλωσσόφιλα. Με πήρε στο στόμα της με προφύλαξη και ήταν απολαυστική, αν τη ξανασυναντούσα θα επαιρνα ελευθερο. Γύρισε 69 και είχα κανονικά χειλάκια πολυ γευστικά. Μόνη της το σταμάτησε και με καβάλησε με τα πόδια στο στρώμα και κάλπαζε... της ζήτησα να πάμε ιεραποστολικά δέχτηκε , και πήρα αλλη μια δόση απο το αιδοίο της και ξανά μέσα. Μετά Doggy όπου ήταν απόλαυση να τη βλέπω στο καθρέφτη στα τεσσερα. Στη πλάτη έχει κάποιο αχνό τατουαζ που μάλλον σβήνει, έριξα σφαλιαρίτσες αλλα καλμαα δεν είπε τιποτα, έλεγε βρωμόλογα και μ αρεσε!! Τελείωσα , μείναμε γύρω στα 15-20 λεπτα. Τη ρώτηησα για 1 ωρα πρόγραμμα μου είπε 200, καληνύχτες και έφυγα. Αξίζει σίγουρα για δοκιμή , ζεστή κοπέλα και καλή επαγγελματίας, δεν ένιωσα βιασύνη.Είχε ωραίο πρόσωπο και σώμα, ηλικιακά νομίζω γύρω στα 40 ειναι, MILFARA.
Συγνώμη για τυχον ορθογραφικά.
Συγνώμη για τυχον ορθογραφικά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2026
Σε τιμά το ότι σκέφτεσαι μήπως έκανες κάποιο ορθογραφικό λάθος.Αυτο μετράει πολύ και είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας.Αυτο πιστευω ότι επεκτείνεται σε πολλές πτυχές της ζωής σου και όχι μόνο στην ορθογραφία ,δηλαδή σκέφτεσαι τι επίπτωση έχει κάποια πράξη σου ενω οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι στον κόσμο τους και δεν τους νοιάζει τίποτα.
argyrotoxos
03 Φεβρουαρίου, 2026
Που είσαι μια κ μοναδική Αλινα
mkavlos
03 Φεβρουαρίου, 2026
@argyrotoxos σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τη κατανόηση. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές που με βοήθησαν να πάρω απόφαση να συναντήσω κάποια ή όχι. Η ορθογραφία μου δεν είναι σε καλό επίπεδο και το αναγνωρίζω πρώτος... Κρατήστε την εμπειρία που είχα , όχι την ορθογραφία! (Ωραίος τίτλος θα ταν ??)
Palikaris
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3