Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 142 10
Sex Studio
164655
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καιρο εχει να γραφτει κατι για την Λιντα, η οποια ειναι ακομα εδω. (Απο το προγραμμα στην σελιδα εχει βγει εδω και καιρο)
Το προγραμμα της αλλαξε λιγο και ξεκιναει στις 7 το απογευμα καθε μερα.
Ειχα περασει 2 φορες μαζι της το φθινοπωρο, περασα παλι σημερα και την βρηκα. Η Εμμα Ρουμανα (που πλεον ειναι στο bella donna) ειχε ουρα, τα υπολοιπα νεκρα και χαλια πραματα.
Βγαινει και την βλεπω μετα απο μηνες, πλαδαρεψε, εβαλα κιλα. Για μενα ειναι παλι στα γουστα μου, εχει παρει σε κωλο, προσωπο, μαγουλα κλπ. Δεν εχει πλεον εκεινο το λεπτεπιλεπτο κορμι με τον πεταχτο κωλο. Τωρα εχει απλα (κωλαρα) και μπουτια.
Μπαινω μεσα με απλο οπως παντα αλλα η κυρια μου εφερε 20 ρεστα, με ξαφνιασε γιατι την θυμαμαι στα 40 το απλο. Ψιλοσοκαριστικα αυτο το κοριτσι να επεσε στα 30 και αλλες να ειναι 40-50. 30 για αυτη τη κοπελαρα ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια.
Μπαινει δωματιο και ειναι οπως παντα, ευδιαθετη, χαμογελαστη, επικοινωνιακη και στα 4 πλεον καλυτερη. Δε χρειαζεται να πω λεπτομεριες για το σεξ.
Δε ξερει ακομα ποτε θα φυγει οποτε πιθανον να υπαρξουν και αλλες επισκεψεις.
Το προγραμμα της αλλαξε λιγο και ξεκιναει στις 7 το απογευμα καθε μερα.
Ειχα περασει 2 φορες μαζι της το φθινοπωρο, περασα παλι σημερα και την βρηκα. Η Εμμα Ρουμανα (που πλεον ειναι στο bella donna) ειχε ουρα, τα υπολοιπα νεκρα και χαλια πραματα.
Βγαινει και την βλεπω μετα απο μηνες, πλαδαρεψε, εβαλα κιλα. Για μενα ειναι παλι στα γουστα μου, εχει παρει σε κωλο, προσωπο, μαγουλα κλπ. Δεν εχει πλεον εκεινο το λεπτεπιλεπτο κορμι με τον πεταχτο κωλο. Τωρα εχει απλα (κωλαρα) και μπουτια.
Μπαινω μεσα με απλο οπως παντα αλλα η κυρια μου εφερε 20 ρεστα, με ξαφνιασε γιατι την θυμαμαι στα 40 το απλο. Ψιλοσοκαριστικα αυτο το κοριτσι να επεσε στα 30 και αλλες να ειναι 40-50. 30 για αυτη τη κοπελαρα ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια.
Μπαινει δωματιο και ειναι οπως παντα, ευδιαθετη, χαμογελαστη, επικοινωνιακη και στα 4 πλεον καλυτερη. Δε χρειαζεται να πω λεπτομεριες για το σεξ.
Δε ξερει ακομα ποτε θα φυγει οποτε πιθανον να υπαρξουν και αλλες επισκεψεις.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Οσο αφορα την βαθμολογια ετσι κανω. Το μεγιστο σε εμφανιση δε θα το παρει καμια γιατι θεωρητικα ειναι το τελειο. Τελεια δεν ειναι καμια.