Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 257 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ηθελα να κλεισω την Χρονια με πρωκτικο! Δεν δουλευε αυτη που ηθελα, οποτε λεω ας μπω με την βλαντα!
Ηλικιακα νομιζω εφτασε η ειναι κοντα στα 60 καλο ομως σωμα για τους λατρεις των μεγαλων ηλικιων!
Μονη της δουλευε χωρις τσατσα και λογο ημερας δεν ειχε κανενα πελατη και γενικα δεν ειχε κινηση στα λιγοστα σπιτακια.
Το δωματιο νορμαλ με αυτα που χρειαζομαστε μεσα, νερο ζεστο για μπανακι.
Στο κομματι του αγωνα, αφου περασα ενα μικρο τεστ αν ειμαι καθαρος, δωσαμε καποια γλωσσοφιλα δεν τα συνεχισα ομως πολυ γιατι θελω να ειναι και λιγο μικρη η αλλη.
Πιπα γυμνη καλη με περιποιηση τα μπαλακια, για αρκετη ωρα.
Σεξ αμεσως με πρωκτικο πρωτα στα 4 για να ανοιξει πιο ευκολα, μετα στο κλασικο και το τελος ηρθες με αυτην απο πανω.. δεν εβαλα καθολου μουνι γιατι ειχα τελειωσει.
Δαχτυλα και πουτσοτριψιματα δεν κανει. Λεει μονο για δαχτυλο στον κωλο με προφυλακτικο, αλλα πριν το σεξ..δεν μ αρεσει ετσι και δεν την εβαλα δαχτυλο!
Δεν το εχει καθολου με το σοσιαλ, με αυτα που καταλαβε οτι μου ελεγε, θελει να σου σηκωθει αμεσως να το βαλεις και να χυσεις γρηγορα, αφου στην τριτη σταση που καναμε πρωτα μου λεει τι θα κανουμε κι αλλη; ενταξει ρε συ 80αρη δωσαμε να κατσουμε στο δωματιο και κανα 20 λεπτο δεν πειραζει. Γενικα εχει θεμα με το χρονο γιατι μιλαμε για μια μερα που δεν ειχε πελατη να περιμενει και καθολου κινηση εξω.
Δεν νομιζω να ξαναπαρω, η Ριτα ειναι καλυτερη και πιο νεα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βλάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
North people
Σεβαστός
21
Πόντοι:
2.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Karaman 7, Κούλης Χρυσός και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Δεκεμβρίου, 2025
μάλλον στα 45 μου φαίνεται η βλάντα,

κι απορώ μ' αυτούς που θέλουν φιλιά,
χωρίς παρεξήγηση,
αυτή έχει στο 50αρικο το χύσιμο στο στόμα
review reaction 3 North people
25 Δεκεμβρίου, 2025
45 γράφει ο άλλοςΠλατύ χαμόγελο . Αν βάλεις μόνο τα σαββατοκύριακα μπορεί.
review reaction 3 North people, SEXTYPHOON
26 Δεκεμβρίου, 2025
όχι και 45 ρε φίλε, δίκιο έχει ο συναγωνιστής κοντά 60 είναι............ όσο για το άγχος χρόνου που λέει εμενα μια φορά που πηγα μαζί της δεν με άγχωσε καθόλου για χρόνο του ραντεβου............ ίσως είχε τίποτα κλεισμενο ή λόγο του ότι ήταν όλα κλειστά ήθελε να κανει πολλά ραντεβου
Καλές γιορτές σε όλους και να καλογαματε
review reaction 1 North people
26 Δεκεμβρίου, 2025
H Βλάντα όσες φορές πέρασα από το μαγαζί της, δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το χρόνο! Θυμάμαι στο τελευταίο ραντεβού μαζί της που έκανα (θα είναι κανα μήνα και βάλε πίσω) είχα υπερβεί και το διαθέσιμο χρόνο κανα δεκάλεπτο, παρόλα αυτά δεν είπε κάτι. Το μουνί της είναι πιο στενό και σφιχτό από το κώλο της γι' αυτό κάποιες φορές μου είχε προτείνει να της τον έβαζα στο κώλο, που είναι πιο ανοιχτός. Κατά τ' άλλα, για τη ηλικία της είναι καλή, χωρίς να "πρήζει" παπάρια...
27 Δεκεμβρίου, 2025
Πάντως 80 € για 60αρά είναι πολλά . Γνώμη μου
review reaction 1 SEXTYPHOON, North people, laskos
30 Δεκεμβρίου, 2025
Κατα καιρους (ισως και παντα) ειναι χαλια η συμπεριφορα της γιαυτο την παρατησα παλια εγω. Χωρια που οπως λες και εσυ πληρωνεις 80 ευρω και η κυρια περιμενει να χυσεις στο 5λεπτο. Αν δεν χυσεις στο 5λεπτο αστο...
06 Ιανουαρίου, 2026
Βλεποντας τα αρκετα σχολια, να γραψω και μερικες λεπτομερειες ακομα που δεν εγραψα στην κριτικη.
Οταν δινεις 80 ευρω υποτιθεται οτι θα εχεις ανεση χρονου, δηλαδη εαν δεν τελειωσεις γρηγορα, τα 20 λεπτα θα τα φτασεις, εδω να πω οτι η κοπελα εχει μισαωρο στα 100 ευρω με πρωκτικο και ολα τ αλλα που κανει.
Με την Βλαντα δεν κατσαμε παραπανω απο 15 λεπτα στο συνολο..δηλαδη προκαταρκτικα,σεξ, μπανιο και ντυσιμο να φυγω. Μες σε αυτο το χρονο μου ειπε δυο ατακες 1) αργει λιγο να σου σηκωθει και αλλον θα τον σταματουσα και θα εφευγα. 2) την ειπα σε καποια φαση δεν τελειωνω ευκολα γιατι ισως να με δυσκολευει το προφυλακτικο, ατακα που λεω σχεδον παντα σ ολες και ολες μου λενε, ναι το παθαινουν αρκετοι αυτο. Ε η βλαντα μου λεγε κατι κουλα, οτι ετσι ειστε ολοι και θελετε μετα ακαποτο σεξ, οτι να ναι!
και τελος να πω δυο πραγματακια ακομα και να το κλεισω εδω. Εμενα προσωπικα δεν μ ενδιαφερει εαν δουλευει μια κοπελα χωρις τσατσα και βιαζεται για αυτο το λογο, ωστε να μην χασει αλλους πελατες.
Ουτε με νοιαζει εαν εχει αργοτερα 20 κλεισμενα ραντεβου και βιαζεται για να ειναι ενταξει με αυτους στην ωρα! νομιζω λογικα πραγματα αυτα για καποιον που πληρωσε 80 ευρω!
review reaction 1 Κούλης Χρυσός
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7