Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 45 10
Sex Studio
83317
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Περασα προσφατα με την Καρινα αφου η Ραισα ειχε ηδη σχολασει.Ισως ειχα περασει μαζι της πριν χρονια,δεν ειμαι σιγουρος.Φυσικα ειχα διαβασει κριτικες για το λαρυγγι της.Εγω προτιμω πιο λεπτοκαμωμενες αλλα δεν με ενοχλει αν ειναι και 1,90 η κοπελα.Σιλικονατο βυζι με πεταχτες ρωγες,ειπε πως ειναι φυσικες.Δεν την πιστεψα αλλα δεν εχει και σημασια.Παω να πιασω τα βυζια της,τραβιεται...Ζητησα να χαιδεψω το μουνι της,δεχτηκε.Σαλιωνω το δαχτυλο μου και την αγγιζω,φωναζει και μου σκουπιζει το χερι με μωρομαντηλο...Της λεω να ξαπλωσει ανασκελα να της γαμησω το στομα,μου λεει πως δεν μπορει και πνιγεται...
Την εβαλα στα ,εριξα λιγες γρηγορες πουτσιες,εχυσα και τελος.Κανονικα δεν ειναι για ΙΣΩΣ αλλα για ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Λογω ολου αυτου του ντορου που εχει προκαλεσει θα της δωσω μια τελευταια ευκαιρια οταν ομως δεν θα υπαρει αλλη διαθεσιμη επιλογη.
Την εβαλα στα ,εριξα λιγες γρηγορες πουτσιες,εχυσα και τελος.Κανονικα δεν ειναι για ΙΣΩΣ αλλα για ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Λογω ολου αυτου του ντορου που εχει προκαλεσει θα της δωσω μια τελευταια ευκαιρια οταν ομως δεν θα υπαρει αλλη διαθεσιμη επιλογη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2025
Προτιμάς πιο μικροκαμωμένες ήθελες να γράψεις.Η Καρίνα είναι λεπτοκαμωμένη αλλά ψηλή όπως γράφεις.
John_282
07 Μαΐου, 2026
Φίλε κάτι την έκανες, αλλιώς δεν εξηγείται, η Καρίνα πάντα κάνει το καλύτερο δυνατόν
A
Aram
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2