Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεσημέρι κατά τις 13:00
Πάρκιγκ σχετικά εύκολο.
Η τσατσά ευγενική και κατατοπιστική. Ωστόσο, δεν ανέφερε τίποτα για πρωκτικό, ούτε ρώτησα κιόλας γιατί δεν θα το πλήρωνα. Απλά, νομίζω ότι η κοπέλα αυτή κάνει και πρωκτικό, με βάση το τι έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Από εμφάνιση, νομίζω ότι οι φωτο στο site την εμφανίζουν με πιο μακριά πόδια σε σχέση με την πραγματικότητα. κατά τα λοιπά, είναι όντως κορμάρα. Το στήθος από πλαστικό, τα μαλλιά (μακριά μαύρα) ίσως να είναι και ψεύτικα σε κάποιο βαθμό. Τα tatoo στο σώμα της πολύ καυλωτικά.
Μπήκε στο δωμάτιο σχεδόν αμέσως, ούτε το τσιγάρο μου δεν είχα τελειώσει. Με χαλάρωσε, και άρχισε τα φιλιά, στο σώμα, και μετά πιο χαμηλά. Ασχολήθηκε με τα μπαλάκια πολύ ώρα, και, μετά, γύρισε το σώμα της προς το πρόσωπό μου για να έχω απόλυτη εικόνα από τις τρύπες τις. Εκεί, μου σηκώθηκε αμέσως. Φόρεσε το σκουφί, κι άρχισε μια πίπα φοβερή. Πίπα για να μου τον σηκώσει κι όχι για να χύσω. Χωρίς χέρια, με πολλά deep throats, πολύ υγρή, μιλάμε για ΤΗΝ πίπα. Τόσο όσο για να μου σηκωθεί πάρα πολύ για να την ξεσκίσω.
Στήθηκε στα τέσσερα. Τι στήσιμο ήταν αυτό!!!!! Ξέρει να στήνεται η γυναίκα.... Ούτε να παραπονεθεί για τίποτα ούτε υποδείξεις για το ένα για το άλλο.....ήταν πολύ καλή!!!
Αφού την πήρα στα τέσσερα για λίγη ώρα, προσπαθώντας με πολύ κόπο να μην τελειώσω, την γύρισα ιεραποστολικά, όπου εκεί μετά από λίγο άνοιξαν οι ουρανοί...!!!
Αυτό που θα έλεγα ότι της στερεί το δικό μου 10άρι, είναι ότι σε όλη μας την επαφή, δεν άκουσα από το στόμα της το παραμικρό!!! Ούτε μια λέξη, ούτε ένα υποκριτικό "αχ". Μούγκα τρελή. Αυτό νομίζω είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσει. Αν και...αν έκανε τέτοια, δεν ξέρω αν θα άντεχα να μην χύσω αμέσως!!!!
Αν θα ξαναπάω? Είναι σίγουρα μια από αυτές που θα ξανατιμούσα. Και για πρωκτικό την επόμενη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2009
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού