Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 108 10
Sex Studio 217984
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με ξεσηκωσανε χθες παλι και ετρεχα στη Λαρισσα (αλλο που δε θελω.!). Περασμενες 12 και πετυχενω στο πρωτο σπιτι απο την εισοδο την Τατιανα μεσαιου αναστηματος με λιγα κιλακια παραπανω τα οποια φενονται μονο μεσα στο δωματιο αλλα γενικα σφιχτο σωματακι ξανθιες ανταβγιες κοντο μαλι προς το καρε παρα πολυ γλυκο πρωσοπακι καθαρο. Βυζακι μετριο μαλακο με ρωγα και κωλαρα σουπερ.!
Μπενω στο δωματιο και η κοπελα αφου εξυπηρετησε προηγουμενο συναθλητη ηρθε μετα σε εμενα γθυθηκε κατευθειαν και αρχισε δουλεια με ελαφρια προκαταρτικα που λογο κουρασης δικιας μου δεν επιδιοξα τιποτα παραπανω απτο να χαιδευω λιγο το σωματακι της καθως μου περνουσε την καποτα και αρχισε την πιπα που σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλη αν εξερεσεις οτι χρησημοποιουσε λιγο δοντια. Απο επιδερμιδα ηλιοκαμενη χωρις να παρατηρησω ιχνη απο μαγιο.! (μπορει και σολαριου) απαλη μεταξενια με ενα τατου πανω απο τα κωλομερια. Καναμε και τις τρεις στασεις χωρις να δυσανασχετισει πουθενα και συμετεχοντας με απαλα βογγητα. Ξεκινησαμε απο κατω οπου κοιταζομασταν στα ματια πραγμα που με τρελενει αλαξαμε αυτη απο πανω οπου βαρεσε αρκετα πιανοντας το στηθος της που μου το εφερνε ολο στη μαπα! και τελειωσαμε στα 4 οπου αναδυχτηκε η απιστευτη κωλαρα της το μουνακι της σε αυτη τη σταση εσφιξε.! μου φανηκε πολλυ στενο αφου μετα απο λιγο αρχισα να ποναω αλλα δεν αργησα και τελειωσα.
Σε γενικες γραμμες αξιζε το κοριτσι ευγενικο και αυτο που μου εμεινε ειναι το γλυκο προσωπακι της και τα ωραια ματια της που με κοιτουσαν καθολη την διαρκεια της πραξης πραγμα που με τρελενει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.306
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού