Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 51 10
Sex Studio 72828
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Μαρίνα γύρω στα 45, συμπαθητικό πρόσωπο με ωραία μάτια,γεματουλα με καλά βυζιά, μεγάλη κοιλιά και αφράτο κώλο.
Αδιάφορη σαν σύνολο αλλά δελεαστικό το γυμνό τσιμπούκι στα 30€ και στα 40€ με χύσιμο στο στόμα οπότε σε συνδυασμό με την ηλικία και τη χάλια εμφάνιση λες ίσως και ανακαλύψω κάποιο ταλέντο όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.Επισης υπήρχε και δεύτερη κοπέλα στο μπουρδέλο.

Ελληνίδα δηλώνει αν και από τις 3 κουβέντες που ψιθύρισε κυριολεκτικά,σαν σπαστά μου ακούστηκαν...αν είναι όμως πράγματι Ελληνίδα επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά ότι οι Ελληνίδες δεν πρέπει να ασχολούνται με παρεμφερή επαγγέλματα.
Στα του αγώνα δεν έχω να πω πολλά γιατί πολύ απλά αγώνας δεν υπήρξε... ξάπλωσε δίπλα μου απαθής και μισοκοιμισμένη, την μίλησα λίγο δεν αντιδρούσε...την έπιασα λίγο δεν αντιδρούσε... κατάλαβα ήδη ότι την φάγαμε την πατάτα.
Ξεκίνησε κάτι σαν πίπα όπου έβαλε το πουτσοκέφαλο στο στόμα και έμεινε ακίνητη με βλέμμα απλανές να κοιτάει απέναντι... αυτό ήταν όλο.
Την κούνησα λίγο μπας και πάρει μπρος αλλά δεν... κάπου εκεί έκλεισε και τα μάτια και κοκκάλωσε κυριολεκτικά με το πουτσοκέφαλο στο στόμα... λέω κοιμήθηκε?... λιποθύμησε μήπως?...δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο και οριακά έφτασα να νιώθω έως και ενοχές και ο νοών νοειτο ...
Άστο κοπέλα μου λέω άσε με να φύγω και σε συνδυασμό με το μίζερο δωμάτιο αισθητικής Βαρδαρίου με έπιασε μπούκωμα εκεί μέσα,στεναχώρια...
Απόρησε,μου λέει εγώ δε βιάζομαι... σηκώθηκα ντύθηκα και γεια σας.

Συμπέρασμα... πέρα από τα πεταμένα λεφτά ένιωσα κάπως περίεργα.Δεν κατάλαβα τι κάνει αυτή η κοπέλα εκεί μέσα...σαν να μη θέλει και πολύ να βρίσκεται εκεί μέσα?σαν να την απασχολεί κάτι πολύ έντονα έξω από το μπουρδέλο?σαν να βρίσκεται σε μια κατάσταση υπερβολικής χαλάρωσης?...δεν ξέρω πάντως τέτοιο σκηνικό δε θυμάμαι άλλη φορά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2025
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
al pacino
Τιμημένος
294
Πόντοι:
15.355
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, pezoporos, Mythical Zoan και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2025
Μπράβο σου που δεν πιεσες ,δεν νομίζω να κερδιζες κάτι.
Αν ήταν ξένη θα ήταν πιο πιθανό να ήταν θύμα τραφικινγκ ...τώρα έπεσες μάλλον σε βαριεστημενη Ελληνίδα που θα την ξεβράσει σύντομα το σύστημα,ελπίζω να αλλάξει επάγγελμα αυτή η κοπέλα .
Έσωσες πολύ κόσμο με αυτήν κριτική....
review reaction 1 al pacino, Johnstef
24 Νοεμβρίου, 2025
Τι επαθες φιλαρακι πεθανα στα γελια την εφαγες με τετοια εμπειρια...ας εισαι καλα
review reaction 1 al pacino
24 Νοεμβρίου, 2025
Προβλήματα με σπίτι
Χωρισμένη με παιδί
Δικαστήρια με πρώην και τρεξίματα
Το πρωί λογίστρια το μεσημέρι ταναπου.
Από ότι κατάλαβα εδώ και 2 χρόνια το κανει ξεκάθαρα βιοποριστικά.
Η περιγραφή είναι ακριβής.
Επίσης στο γαμησι θέλει αργά και όχι απότομα καθώς πονάει. Ειδικά με προικισμένους / χοντρό πουτσους.
Είναι γενικά έτσι η συμπεριφορά της και είναι ελληνίδα
review reaction 1 review reaction 4 Wetttboth, anonX|, Chal1996 και 1 ακόμα μέλος
24 Νοεμβρίου, 2025
Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η κοπέλα. Είχα περάσει μαζί της πριν αρκετό καιρό και ήταν ακριβώς η ίδια κατάσταση που περιγράφει ο ΑL. Καμία συμμετοχή, βλέμμα κενό. Κι εγώ μόλις κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με ευγενικό τρόπο την σταμάτησα κι έφυγα με την δικαιολογία ότι με ειδοποίησαν για κάτι σοβαρό που συνέβη.
Πάντως έχει κάποιο πρόβλημα σαν αυτισμό θα έλεγα
review reaction 1 al pacino
24 Νοεμβρίου, 2025
Paides αυτό που λέει ο @almanaco ακριβώς επειδή έχω κάνει κουβέντα, δεν είναι για όλους η κοπέλα κ σίγουρα όχι η 1η επιλογή για κάποιον που έχει συνηθίσει σε πιο "βρώμικες" καταστάσεις, είναι αρκετά συνεσταλμένη κ ανοίγεται σε σταθερούς πελάτες μόνο, έχει προβλήματα, μικρό παιδί και το κάνει βιοποριστικά από ανάγκη, ίσως βγάζει GFE για κάποιους ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας, σε σχέση με πριν 2 χρόνια πάντως έχει βελτιωθεί εμφανισιακά κ έγινε πιο τολμηρή κ στο σαλόνι, αν προσέξει κ την στάση του σώματος της και βγάλει το στήθος της πιο έξω, με ώμους και πλάτη προς τα πίσω ώστε να μην καμπουριαζει θα δείξει ακόμη πιο ελκυστική...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5