Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 71 10
Συγγρού 232
Hot
Sex Studio
297064
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Παρασκευή βράδυ και μετά τα μπυρονια άρχισα να ψάχνω καυλωμενος βάρδιες από μαγαζιά που βόλευαν. Στο 232 αρχικά πήγα για την λεϋλα που μου φάνηκε ωραία στις φωτο αλλά τελικά δεν είχε πάει. Σκάνε 2 κοπέλες η πέρλα και μία άλλη λατίνα μάλλον που δεν θυμάμαι το όνομα της. Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω οπότε διάλεξα την πέρλα. Από εμφάνιση δεν ειναι του τύπου μου γιατί είναι αρκετά σκινι. Το πολύ μικρό βυζι δεν με χαλάει που έχει αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία τίποτα από αυτά γιατί σκαναρα τα ποδαράκια της. Σκάω 70 για ποδολαγνια η κοπέλα ήρθε με ευγένεια και χαμόγελο και με πεντακάθαρα ποδαράκια. Μου λέει τι σου αρέσει να κάνουμε τις λέω φερτα εδώ να τα περιποιηθω. Εγώ της μουλιαζα τα πόδια και αυτή μου τραβούσε μία οσκαρικη μακακια. Την έβλεπα να σαλιονει το χέρι της και να μου την παίζει φοβερό θέαμα οπότε αποφάσισα να το πάμε έτσι μέχρι τέλους. Σπάνια βρίσκω γυναίκα να τραβάει τόσο καλά μαλακια. Ενώ μου αρέσει πολύ το foot fetish γενικά σπάνια το επιλεγο γιατί μου βγαίνει σε φόλα τις περισσότερες φορές. Οπότε με λίγα λόγια όση γουστάρουν ποδαράκια η κοπέλα έχει πολύ όμορφα, απαλά και καθαρά. Επίσης είναι πολύ ευγενική. Στα υπόλοιπα δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησα, μην σας πάρω στο λαιμό μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πέρλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως