Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 257 10
Sex Studio
232446
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τι να πω! Τα είπαν κι άλλοι! Για μένα μια θεία από χωριό της Μολδοβλαχίας με κάποια κιλά παραπάνω και καμιά σχέση με τις παλιές προ εικοσαετίας φωτός! Πολύ πρόσχαρη και τέρμα συμμετοχική που είναι και το ατού της. Όμως άμα δεν υπάρχει χημεία δεν γίνεται τίποτα και παπάδες να κάνει! Τι τσιμπούκια, τι γλωσσόφιλα, τι γλειφοκώλια και μπράβο και άξια αλλά δεν είχα χημεία. Φταίει κιόλας που τον είχα παίξει πρωί πρωί και κατά τις 2 το μεσημέρι με λίγο άγχος δεν μπόρεσα να λειτουργήσω. Τέλος πάντων έπρεπε να δοκιμάσω γιατί όπως και να το κάνουμε άμα είσαι πουτανιάρης κάτι τέτοιες δεν πρέπει να τις αγνοείς έστω για την εμπειρία. Έτσι και εγώ την τίμησα αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω. Ίσως μόνο αν δεν έχω καμία επιλογή και είμαι και τέρμα φορτωμένος και ψάχνω να ξεφορτώσω. Κατά τα άλλα καλή εμπειρία και προς θεού για να μην αδικώ το κορίτσι δεν φταίει σε τίποτα, απλά δεν είναι του τύπου μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2025
Σε τιμά η ειλικρίνεια σου...πραγματικά είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να τον παίζεις τόσο νωρίς πριν τον αγώνα με αποτέλεσμα την ώρα του αγώνα να μην έχεις αποθέματα.
argyrotoxos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1