Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 257 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο ξύλινο συγκρότημα του Las Vegas, όπου συνάντησα τη Μαρίζα. Πρώτη μου φορά μαζί της, με κέρδισε το επικοινωνιακό της χάρισμα και το χιούμορ της! Προσπάθησε να "παίξει" μαζί μου, λέγοντας ότι είναι...Πακιστανή! Εγώ δεν θέλω να ακούω καθόλου για Πακιστανούς και λοιπά, μου γυρνά το μυαλό κάπως. Δεν τη πίστεψα, αλλά μετά μου αποκάλυψε ότι είναι μισή Βουλγάρα εκ Βάρνας και μισή Ελληνίδα από την Αθήνα. Ψηλή γύρω στο 1.75, μελαχροινή (το μαλλί πιασμένο αλογοουρά), με χαμόγελο, πληθωρική γυναίκα μου ανέφερε και ηλικία νομίζω στα 28. Χωρίς τσάτσο/ά στο μαγαζί, μου ανακοίνωσε τι προσφέρει και πήρα των 60 με στάση 69. Σύντομο φρεσκάρισμα και μετά από λίγο, έρχεται το μωρό.

Ξαπλώνω τρίβεται πάνω μου με σκοπό να ανυψωθεί το εργαλείο, φιλιά στο στόμα δεν έδωσε, χάδια γενικά στο σώμα και άρπαξε το πούτσο όταν σηκώθηκε, με σκούπισε με μωρομάντηλο ενώ ήδη είχα βγει απ' το μπάνιο! Τι φάση, σκέφτηκα. Άρχισε μία πίπα έτσι και έτσι, ούτε καλή, αλλά ούτε και κακή. Λίγο χέρι, λίγο στόμα ,λίγο απ' όλα. Ελάχιστα τον πήρε βαθειά, θα προτιμούσα να έκανε παιχνίδι με τη γλώσσα στο κορμό του πέους (κάτι που με "φτιάχνει") αλλά, αρκέστηκε στα απολύτως απαραίτητα. Ακολούθησε "φάση 69", όπου εκεί, ενώ, μου είχε πει τα περί καθαριότητας σε συ΄ζήτηση που είχαμε σχετικά με πελάτες και γυναίκες που πρέπει να κάνουν μπάνιο πριν έρθουν σε επαφή με γυναίκα, όταν ακούμπησα το μουνί της, δεν ήταν και το πιο καθαρό του κόσμου, ενώ μου είχε αναφέρει ότι έκανε ΄η ίδια μπάνιο. Βέβαια, μου έχουν τύχει και πολύ χειρότερες περιπτώσεις, αλλά αυτό δεν την απαλλάσσει απ' αυτό. Μετά, αφού καύλωσα, με καβάλησε ανάποδα και μπορώ να πω ότι εκεί, έδωσε "ρέστα"! Κουνήθηκε υπέροχα, έγειρε και το σώμα μπροστά για να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη θέα του κώλου και της μουνάρας της γενικά ήταν πολύ συμμετοχική, έφαγε και τα χαστούκια της στο κώλο αδιαμαρτύρητα. Το τέλος ήρθε στα τέσσερα, όπου "γκάζωσα" υπερβολικά και τη "σφυροκόπησα" στο μέγιστο βαθμό, όπου της τα έδωσα μέσα στο σκούφο και μέσα στο μουνί, βογγώντας από ηδονή.

Σε γενικές γραμμές, καλή συνάντηση. δεν ξετρελάθηκα όμως. Πρόσχαρη, δοτική, επικοινωνιακή, αλλά ήταν κάποια πράγματα που έμειναν ημιτελή. Δεν ήταν το τέλειο ραντεβού, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησε κιόλας. Μέχρι εκεί, όμως.

Αυτά, συναγωνιστές. Για μία πρώτη γνωριμία, δίνω θετική ψήφο. Για επόμενα, διατηρώ επιφυλάξεις...

Υ.Γ. Η βαθμολογία του τσάτσου είναι ενδεικτική για να "περάσει" η κριτική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίζα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως