Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 45 10
Sex Studio 83317
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πραγματικά αφού γυρίσανε με φίλους όλο το μύλο κ είδανε κώλους λατινικούς που αν τους ενωσειε κάνεις σε χρόνο dt την πολυαναμενόμενη αερογέφυρα του flyover ,δεν υπήρχε κάτι καλό καινούργιο κ πήγα στη γνωστή καρίνα
Φρέσκα βυζιά πρόσφατα τρομοαρισμενα
Αδύνατη ψηλή άλογο κ πραγματικά πάντα επαγγελματίας στην υπηρεσία της
Νιώθω πάντα χαρούμενο σαν σκάουτερ πριν χρονια όταν την είχα πρωτοπορεί κ είχα γράψει κ τότε για την πίπα της ..βέβαια δεν την είχα βάλει ψηλά στα ντραφτ αλλά με δουλειά κ κόπο έφτασε να είναι η κορυφαία στο μύλο κ αυτό την τιμά
Έχασε κιλά καλωπιστηκε κ γενικά όταν πας απολαμβάνεις την πίπα της σα να είσαι σουλτάνος

Φυσικά πάντα θα παραμένει το διλλειμα μου αν αυτή είναι η καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ή μιας πομακας που είχα κάποτε γκόμενα ....
Θα πεθάνω με αυτήν την απορία

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2025
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sex volcano
Τιμημένος
207
Πόντοι:
48.917
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Aram, Milfomaniac, Greek30 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2025
Καθιερωμένη μετάφραση μέσω γοογλε στη γλώσσα της κοπέλας αφού αρκετές διαβάζουν το σαητ

Справді, після того, як я обійшов млин з друзями та побачив латиноамериканських дуп, що якщо вчасно до них приєднатися, то можна перетнути довгоочікувану естакаду, нічого хорошого нового не було, і я пішов до відомої Каріни.
Свіжі груди нещодавно жахливі.
Струнка висока конячка і справді завжди професіоналка у своїй справі.
Я завжди почуваюся щасливою, як скаут багато років тому, коли вона була в мене піонеркою, і я тоді писала про її мінет... звичайно, я не ставила її високо в драфті, але з працею та зусиллями вона досягла вершини на млині, і це їй шану.
Вона схудла, її прийняли, і взагалі, коли йдеш, насолоджуєшся її мінетом, як султан.

Звичайно, моя дилема завжди залишатиметься, чи це найкращий мінет, який я коли-небудь мала, чи помака, яку у мене колись була дівчина...
Я ​​помру з цим питанням.
review reaction 4 Ωρίων
29 Οκτωβρίου, 2025
Την Πομάκα δεν την ξέρω αλλά λόγω καταγωγής το λεβελ είναι μεγαλύτερο. Πως την έριξες αυτή; Γιατί είναι και δύσκολες να τις πλησιάσεις. Ήταν τίποτα συμφοιτήτρια σου;
29 Οκτωβρίου, 2025
Η κυρία είναι πολύ μουνι... Ήταν παντρεμένη με έναν χωριάτη ή είναι φήμες φίλε μου?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3