Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 106 10
Sex Studio 197344
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εψαχνα αυταρχικο και πηγα στην Εμμα. Οπου γενικα μιλησε πολυ με τουπε ''ξαναελα οταν τελειωσω να περασουμε για μεγαλο προγραμμα'' κατι τετοιο και μου την εσπασε κουμαντο στην τσεπη μου δεν θα κανει. Και ευτυχως που εγινε αυτο αλλιως δεν θα γνωριζα ποτε την Μπιανκα.

με το που ηρθε κατ αρχην καθησε διπλα μου και με ετριβε με το ποδι της το κοριτσι σου τον σηκωνει κατ ευθειαν. ρωτησα αυταρχικο μου ειπε ''εννοειται ναι''
μπηκε στο δωματιο εφερε ενα τσαντακι που μου ειπε οτι ειναι το προσωπικο της και κραταει εκει τα δικα της dildo εαν δεν μου κανουν να μου φερει του μαγαζιου, διαλεξα ενα απο δικα της και ξεκινησαμε.

καταλαβε κατ ευθειαν τι θελω, μεσα σε δευτερολεπτα ψυχολογησε τα παντα. γλυψιμο ρωγες, δαγκωμα,αρχισε να μου λεει ''τι θα σου κανει ο πουτσος μου σημερα θα σε ξεσκισω'' μου εκανε πιπα και εβαζε τις πατουσες της (μεγαλο νουμερο) μεσα στο στομα μου και τα μουτρα μου,και πηγα στα 4..σφυροκοπημα κανονικο και φτυσιμο στα μουτρα, και βρισιμο και σφαλιαρες.

δυο φορες μου επιασε τα μουτρα να μου τα γυρισει για να με φτυσει και συνεχισε...επειτα ορθιο στον τοιχο ηρθε απο πισω επιανε τα βυζια μου και με γαμουσε με τον δονητη μεχρι που εχυσα παρα πολυ δυνατα....
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η μπιανκα και μην κολλατε σε αλλες που εχουν σηκωσει ψηλα την μυτη. φανταστικη κοπελα η Μπιανκα ευγενικη με χιουμορ...και εκτος των αλλων ψηλη ξανθια με εκπληκτικη κωλαρα που μυριζει υπεροχα και ωραια βυζια...
Μπιανκα σ ευχαριστω θα τα πουμε ξανα την επομενη εβδομαδα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
john255
Ανώτερος
23
Πόντοι:
5.840
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 BOUGA

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2025
Την έχω εκπαιδεύσει στο πως να κάνει αυταρχικό. Τι να λέει, που να φτύνει, να μπαίνει ήπια και να ανεβάζει ρυθμούς μετά.
ΥΓ. Δοκίμασε Ρουμάνα Τζωρτζίνα. Το έχει φουλ στη χρήση στραπον.
ΥΓ2. Η δε βουλγαρα Σουζάνα σε ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ αλλά δεν έχει στραπον
26 Οκτωβρίου, 2025
Tζωρτσονα; Δεν την βρήκα κάπου σε κάποιο σπιτάκι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2