Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 492 10
Sex Studio 737241
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μιας που βλέπω οι απόψεις είναι διφορούμενες να γράψω κι εγώ την εμπειρία που είχα pre COVID (τώρα ανακάλυψα το παρεάκι) με την πανέμορφη ομολογουμένως Αλίσα.

Ήταν ένα χειμωνιάτικο βράδυ πιτσιρικάς ακόμα τότε με καύλες πολλές ήταν οι πρώτες μου βόλτες στα μαγαζιά της γειτονιάς. Είχα σταμπαρει την Αλίσα απ' την γνωστή σελίδα και πήγα προετοιμασμένος για πόλεμο. Είχαν βγει στο σαλοναρισμα η προαναφερθείσα και μια άλλη κοπέλα λεπτή ψηλή εξίσου όμορφη με φυσικό σώμα της οποίας το βλέμμα μου υποσχέθηκε περισσότερα αλλά είχα ήδη πάρει την αποφαση μου. (Δεν γνώριζα. Λάθος μου μεγάλο. )

Περνάω στο δωμάτιο έρχεται η ομορφιά αυτή λοιπόν εν ονόματι Αλίσα με αέρα θα δεις και τελικά δεν είδα.
Φιλιά πεταχτά, στην πίπα είχε κολλήσει σε ένα τατουάζ που έχω και το κοίταζε όλη την ώρα εμένα ούτε μισή μάτια δεν μου έριξε χωρίς όμως να σχολιάζει και κάτι για να σπάσει ο πάγος έστω απλά έτσι με ένα απλανείς ύφος καθόλη την διάρκεια. Πάμε στο δια ταύτα. Κασέτα ξάπλα για ιεραποστολικό στο οποίο χουφτωσα τις βυζάρες κάνα δυο φορές και με έκοψε μετά δεν με άφησε να πιάσω ξανά. Γυρνάμε σε doggy αφού λέω δεν μπορώ να χουφτωσω το θαύμα που θα ζήλευε και ο Φουστάνος να μαζέψουμε και λίγο την οπίσθια θέα και εκεί πάλι δεν άφηνε να μπω μέχρι μέσα και τραβιόταν. Γενικά ήταν βιαστικη η όλη φάση και φάνηκε απ' το ότι δεν έμεινε ούτε για σοσιαλ. Μπορεί να ήταν η μέρα αλλά εγώ δεν θα πρότεινα, υπάρχουν πιο καλές επιλογές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2025
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 hoftun, papaphilips, Yatoputso και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2025
Pre covid κριτικη φρεσκια ?
Ευχαριστουμε τυπε, θα σε ενημερωσουμε ?
review reaction 3 papaphilips
21 Οκτωβρίου, 2025
Τα μήλα αν τα κόψεις δεν γίνονται πιο φρέσκα. Πάνε προς το σάπισμα συνήθως.
21 Οκτωβρίου, 2025
Τα μήλα μπορεί , αλλά εδώ μιλάμε για γυναίκες που κάνοντας αυτή τη δουλειά γίνονται πιο έμπειρες και καλύτερες. Μην μπερδεύεις τον οπωρώνα με το μπορντέλο! Αυτά όμως είναι θέμα γούστου.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3