Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 230 10
Sex Studio 357687
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μιλαμε για μια συναντηση που εγινε πριν καμποσο καιρο 2 μηνες περιπου. Το καταστημα διαθετει δυο Ναντιες μια ελληνιδα και μια σερβα. Δε ζητησα ταυτοτητα για να ειμαι σιγουρος για την εθνικοτητα αλλα πηρα τη σερβα η οποια μιλαει και νορμαλ ελληνικα. Στα σκοταδι του σαλονιου μου φανηκε ωραιο μουνακι, αλλα οταν ηρθε στο δωματιο μου φανηκε ενα γαμευσιμο πιπινακι με καλο σωμα. Ειχα πληρωσει 80 με ελευθερο στοματικο στη τσατσα. Μπαινει μεσα, φουλ καυλωμενος εγω δε θυμαμαι αν εκανε προκαταρτικα, παντως φιλια με γλωσσα δε δινει ουτε γλειφομουνι δεχεται. Θυμαμαι τη πιπα της που ηταν υγρη, γρηγορη, βαθεια. Το κατεχει αριστα το τρομπονι, θα μπορουσε ανετα να με τελειωσει σε 2 λεπτα. Την ρωτησα αν τα παιρνει στο στομα με 20 ευρω εξτρα, μου λεει 50 και μετα απο λιγο της λεω τριαντα τα οποια δεχτηκε. Τελοσπαντων για μη χυσω σε 2 λεπτα της ειπα να βαλει προφυλακτικο και να κανουμε σεξ. Εχωντας βαλει τζελ, ξεκινησε με cow σε ωραιους ρυθμους το μουνακι της μια χαρα αισθηση ειχε και καναμε και ντογκυ μ αυτην να εχει παρει σωστη σταση αφηνωντας με να σφυροκοπαω οσο ηθελα. Οταν καταλαβα οτι ερχεται το τελος σταματησα το σπρωξιμο και της ειπα να τα παρει στο στομα και το εκανε αριστα. Με την τιμη στα 110 θα μπορουσα να παρω cg στο μισαωρο χωρις cim αλλα επειδη ηταν καλο πουτανακι δε το μετανοιωσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2025
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
110€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnstef, Rokko28, John_282 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2025
αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι είναι από Μολδαβία.
Όχι πως τρέχει τίποτα αλλά μιας και ανέφερες την εθνικότητα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1