Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 335 10
Sex Studio 531246
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
οι προμοφωτος της στο γνωστο σαητ δεν πρεπει να ειναι δικες της γιατι απο κοντα, δεν ειναι ετσι. εψαξα, αλλα δε βρηκα κατι στο νετ. ουτε απο σερβια ειναι ασφαλως αλλα απο αλβανια. μιλφοκατασταση επισης και καμια σχεση με την ηλικια που γραφεται.
παμε στα κανονικα λοιπον.
μετριου προς κοντου αναστηματος, καστανη με καρε μαλλι μεχρι ωμους, φατσα μετρια (την οποια διακρινεις πιο καλα μεσα και απο κοντα, γιατι στα σκοταδια του σαλονιου δεν καταλαβαινεις και πολλα), μικρο βυζι και καπως νερουλο στην αφη (λογικα μιλφ), λεπτο κορμι με σχετικη χαλαρωση, ντεμι κωλος και οκ ποδια. φορουσε ενα σετ λευκων εσωρουχων.
σαλονι με χαμογελο, χαβαλε, πυγμη και γενικως ειναι ευθυμη.
ηταν μια ακομα σημειωμενη μου, επομενως περασα για δοκιμη.
εισοδος και με πετυχαινει στα πρωτα καθαριστικα κλασσικα.
λογω μπαλκαν, ξερει ελληνικα και η επικοινωνια ειναι ανετη με τη σχετικη προφορα που προσωπικα δε με ενοχλει.
ουτε η καταγωγη ασφαλως και απορω με μερικους για τα κομπλεξ που σερνουν.
anyway...
οπως ειπα ειναι πολυ ευθυμη και ανετη και αν εισαι και εσυ σε τετοια φαση, σου ανοιγεται πολυ και παιρνεις αρκετα πραγματακια στην πορεια.
με τον τροπο μου την ξεκινησα σε ενα μπαλαμουτι πανω στο κρεβατι οπως ειμασταν γονατιστοι για να δω πως θα ανταποκριθει. το πηρε παρα πολυ θετικα και ξεκινησε να μου δινει και αυτη απλοχερα.
φιλια και χαϊδολογηματα στο σωμα, αγκαλιες και φιλια στο στομα, που λογω μετριας φατσας οπως προειπα δεν επεκταθηκα παραπερα αν και το ειχα ανετα.
απο την πλευρα της μια απο τα ιδια, τριψιμο πανω στο καβλι μου και περασμα απο @@ οπως ηταν ακομα γυμνο. λεω θα παμε καλα και εδω μαλλον.
οντως το αρχικο μπαλαμουτι ηταν μια χαρα με ευσημα, ατακες εναλλαξ, γελιο και πολυ χαβαλε.
περασμα προφυλαξης, αν και πιστεψα οτι θα το παει φρι οπως ειχαμε γινει και ξεκινημα πιπας, η οποια ειναι μετριας μορφης σε γενικα πλαισια. υπαρχει ποικιλια μεν, με μπασιματα μεχρι μεση και οσο ειναι χαλαρο ακομα και ντιπ, περασμα απο @@ οπως και στην αρχη, ασχολειται με ολο το καβλι, αλλα λειπει ο αισθησιασμος και η καβλα δε. σου αφηνεται, στηνεται καλα για να την αγγιζεις, ανοιγει τα ποδια της και χουφτωνεις τα απαντα, οπως επισης να παιξεις και με το μουνακι της.
το σοσιαλ το εχει αρκετα.
πρωτη σταση σε καου οπου δινει σχεδον με τη μια γρηγορο ρυθμο και ενταση. δειχνει να γουσταρει αγριαδες... ας πουμε. δηλωσα παρον πιανοντας την απο τα καπουλια, δινοντας λιγο ακομα πιο πονο. οι ηχοι της επαφης να ακουγονται σε ολο το δωματιο. κραυγουλες τοσο οσο. πατουσες στο στρωμα, να μου εχει πιασει το σβερκο με τα 2 της χερια και να κοπανιεται ασυστολα και με μεγαλη αποσταση στο πανω κατω, ως που βγηκα απο μεσα της και παραλιγο να ειχαμε και κανα ατυχημα στην τελευταια της προσγειωση... αλλα ολα οκ.
θεατρινισμοι δεν υπαρχουν.
αλλαγη σε μισιον στην ακρη του κρεβατιου.
την τραβηξα προς τα εμενα και την εφερα τελειως ακρη για να εχω ολο τον ελεγχο. εκει οι "αγριαδες" του καου της κοπηκαν, γιατι ειχε θεμα με το μεγεθος και επειδη εφτανα μητρα, ποναγε και μου ειπε ευγενικα για πιο χαλαρα πιανοντας την κοιλια της. ασφαλως εκοψα ρυθμο και την πηγα εκει που ηθελε.
σεβασμος στα κοριτσια και στα ορια τους παντα.
να προσπαθει να αποφυγει λιγο την ολικη διεισδυση κανοντας τσαλιμακια με τα ποδια χαβαλεδιαρικα, αλλα δε μπορουσε και πολυ γιατι της τα κραταγα. το κλου ηταν που την ειχα καπως πλαγια με το ενα ποδι ψηλα και το αλλο κατω και καθως την πηδαγα ειχε ανοιξει τελειως το μουνακι της. εκανα καποια παυση και της εκανα και λιγο γλειφομουνι, εφαγα τζελ (ξεχασα να πω οτι εβαλε απο την αρχη) και το εκοψα. επαιξα με τα ποδια της αρκετα σε διαφορες παραλλαγες (πανω-κατω-πλαγια) μεχρι που μου ειπε οτι επρεπε να τελειωνουμε γιατι ειχε περασει η ωρα.
με ωραιο τροπο ευτυχως.
της ειπα οτι ηταν νωρις ακομα και πεσανε κατι γελακια.
πιασημο λαιμου και αναλογα κολπα δε μου εβγαλε να της κανω, εκτος απο χουφτωμα στα βυζια της.
αλλαγη στασης σε ντογκυ εκει στην ακρη του κρεβατιου λοιπον με μενα ορθιο, για να πεσει η αυλαια.
στησιμο καλο, μπασιμο χαλαρο για αρχη, αυξηση ρυθμου και εντασης για τη συνεχεια. πιασιμο ωμων κλασικα για αντισταση και σκαμπιλακια στα κωλομερια της επισης. εδω ειναι πιο καλα τα πραγματα και δε σε κοβει. τον τρωει ολο κανονικα και στα πολυ ζορια βγαζει και πνιχτες κραυγουλες.
μιας και μου ειχε αναφερει το θεμα χρονου δεν ηθελα να κανω αλλη σταση και την πηγα ετσι ψιλοτεζα για λιγα λεπτα ακομα, ωσπου εχυσα εντος καποτιδιου.
στο τελος φανηκε λιγο η βιασυνη της γιατι αμεσως μαζεψε τα πραγματακια της, χαιρετηθηκαμε στον αερα, τραβηξε το δρομο της κατηφορας και εγω ντουγρου για καφτη ντουζαρα.
κρυο φιναλε αλλα κατανοητο ενεκα χρονου.

για να κλεισω.
1) ο χωρος ιδιος χωρις καμια αλλαγη απο την προηγουμενη φορα που ειχα παρει και την αλεξανδρα το μυστηριο (εχω κριτικη). σαν φαουλ ο φωτισμος που δεν υπαρχει ακομα και ειναι λιγο ξενερωτα. εχω βαλει καποιες φωτος.
2) η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου και ειναι και οκ στο σαλονι, οπως και τις προηγουμενες φορες που εχω περασει αλλωστε.
3) η λαουριτα ειναι πολυ ευθυμη, ανετη και κανεις το χαβαλε σου αν εισαι στην ιδια φαση. σε γενικο συνολο ειναι μια μετρια γκομενα μιλφοκαταστασης. στο σεξ σου δινεται και σε αφηνει να παιξεις τη μπαλιτσα σου με αναλογη συμμετοχη. λιγο δυσκολευεται με τους "μεγαλουτσικους" και σε καποιες στασεις, αλλα δε σε κοβει εντελως. βρισκεις το οριο της και την πας τρενο.
κατω η τσατσα μου την προμοταρε οτι θα μου αλλαξει τα φωτα και καλα, αλλα μαλλον δεν της βγηκε και της τα αλλαξα εγω τελικα.
για μια φορα ηταν οκ και περασα σχετικα καλα θα ελεγα. αν μου εκανε πιο πολυ σαν εμφανιση θα της εβαζα ναι για ακομα μια ευκαιρια, αλλα επειδη δε μου κανει θα της βαλω οχι, μιας και θελω να δοκιμασω και αλλες κοπελες της αλυσιδας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λαουρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
papaphilips