Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 108 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έχοντας διαβάσει τις κριτικές που έχουν γραφτεί για την συγκεκριμένη κοπέλα, αποφάσισα να δοκιμάσω κι εγώ μαζί της.
Είσοδος στο κατάστημα και υποδοχή πολύ καλή από την υπηρεσία, η οποία μου ανέλυσε τα προγράμματα και κατόπιν μου παρουσίασε τις κοπέλες. Βάρδια η Νεφέλη και η Ρόζι. Επέλεξα την Νεφέλη, αφού γι' αυτήν είχα πάει άλλωστε, επιλέγοντας το φουλ πρόγραμμα για μισή ώρα και πέρασα στο δωμάτιο για ένα μπανακι.
Η κοπέλα καθυστέρησε να έρθει, γιατί, όπως μου είπε έκανε και αυτή μπάνιο και αρωματίστηκε και όντως μοσχοβολουσε. Αφού της είπα ότι πήγα γι' αυτήν, πράγμα που το χάρηκε, ξεκίνησε ο αγώνας με χάδια, φιλια, χουφτώματα κτλ. Κατόπιν ξάπλωσα και η Νεφέλη άρχισε να γλείφει ρώγες και τον υπόλοιπο κορμό ώσπου έφτασε στα δίδυμα, όπου τα είχα περιποιημένα και αφού τους έδωσε και κατάλαβαν άρχισε μια δυνατή και βαθειά πίπα μέχρι πνιγμού. Επειδή ήθελα κι εγώ όμως να την περιποιηθώ της ζήτησα να γυρίσει σε στάση 69 αλλά εδώ είχαμε ένα θεματάκι. Ήθελε τα χέρια μου απ' έξω από τα πόδια της, πράγμα που εμένα δεν με βόλευε και όταν της το είπα, ξάπλωσε για να την γλύψω στην κλασική στάση. Κι εκεί όμως είχαμε θέμα, γιατί ήθελε γλείψιμο μόνο στα μουνοχειλα και όταν πήγαινα για την κλειτοριδα τραβιόταν και έκλεινε τα πόδια.
Μετά από αυτό και αφού την έγλειψα για λίγο της είπα να προχωρήσουμε στο κυρίως πιάτο και αφού ξάπλωσε εγώ πήγα από πάνω της και τον έβαλα στο μουνάκι της για λίγο και μετά είχε σειρά η πίσω πόρτα. Πρώτα όμως μου έκανε άλλη μία πίπα κι εγώ της έβαλα δαχτυλάκι στην κωλάρα, για να την προετοιμάσω. Αφού στήθηκε στα τέσσερα και έβαλε λιπαντικό, ακολουθησε η είσοδος στο στενό κωλοτρυπιδι της και ξεκίνησε ένα δυνατό κωλογαμησι, που όσο εγώ το ευχαριστιόμουν αυτή δεν σταμάτησε να λέει προστυχόλογα, όπως και σε όλη την συνάντηση, με κάποια υπερβολή θα έλεγα.
Το τέλος ήρθε με μένα ξαπλωμένο και αυτή να μου παίρνει πίπα με deepthroat, ενώ εγώ της είχα συνέχεια το δάχτυλο στην κωλάρα.
Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι ήταν μία πολύ καλή συνεύρεση, που ίσως επαναλάβω.
Καλό βράδυ και καλά να περνάτε!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νεφέλη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;