Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 423031
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Η Ιζαμπέλα έχει κάνει την εμφάνιση της στα στούντιο τα τελευταία δύο χρόνια και την έχω πάρει δύο φορές όπου και οι δύο φορές κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο περίπου. Πρόκειται για Ελληνίδα ίσως λιγο κάτω από τα 30 θα έλεγα με όμορφα χαρακτηριστικά αλλά όχι κάτι το φοβερό. Στο σαλόνι εμφανίζεται με γυαλάκια καθηγήτριας που της δίνουν εχτρα στύλ και αμέσως προσέχεις τον γεμάτο κώλο της και τις πληθωρικές βυζάρες της. Στο δωμάτιο όμως διαπιστώνεις ένα ψιλοπεσμένο σώμα με βυζιά και κώλο να είναι αφρός. Μαζί μου μάλιστα αισθάνθηκε άνετα ή απλά είχε περισσότερη όρεξη να μιλήσει παρά να γαμηθεί και μου εκμυστηρεύτηκε διάφορα για τη ζωή της κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ίσως και να ψάχνει και για χορηγό του στύλ sugar dady. Οι υπηρεσίες της είναι μέτριες, πίπα με δόντι και όχι πολύ διάθεση για σεξ, τουλάχιστον στο πισωκολλητό με άφησε να χτυπήσω με δύναμη το κώλο της μέχρι τέλους, όπως μου αρέσει δηλαδή βγάζοντας σύγχρονος καυλωτικά επιφωνήματα του στύλ, πήδα με, σκίσε με κτλ. Γενικά καλούτσικη συνεύρεση, θα έλεγα ότι αξίζει το 50αρικο αρκεί να μην έχεις πολλές απαιτήσεις..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2025
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
leontal