Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 164 10
Sex Studio
187144
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ρεμπεκα, εχει χρονια στην Μπουρδελοκατασταση, μετρημενες κριτικες γραμμενες, σχολια.??? πουθενα, ή και αυτα μετρημεσα στο ενα χερι, γιατι θα τα ειχα προσεξει τοσα χρονια, την κρατανε καβατζα μαλλον για το εαυτο τους, αυτοι που περνανε καλα μαζι της. Μια αναφορα του παρακατω συναθλητη, ηταν αρκετη για να την τσεκαρω. Εμφανησιακα, Ρουμανικο μαυρομαλικο προμιλφακι καλοστεκουμενο, ωραιο προσωπακι, αδυνατη με καλο σωμα, και βυζι μικρο τελειως, γενικα την λες ομορφη και μη απαρατηρητη παρουσια, δεν ξερω αν την εβλεπα χωρις να εχω μια ιδεα τι κανει μεσα, αν περνουσα.... περασα με 50€ για 69, τιμη παρα πολυ καλη, αν αναλογιστεις υπαρχουν αλλες που ζητανε 70-80€ και ειναι και φολες....
Στο δωματιο με το καλημερα ηταν επιθετικη για το τι θα επακολουθουσε, βυζια δυστηχως μικρα με καλη ρωγα ομως, επιδερμιδα αψεγαδιαστη, απαλη λευκη, προσφερε χαδακια απο την αρχη μεχρι τελους, φιλακια εδωσε απλετα, ο χρονος που περνουσε απλα δεν την αγγιζε, την εγλυψα σε ολες τις στασεις, 69 η μουνοσουφρα της μου θυμισε την Σουζανα την μιλφαρα, μουνακι μικρο με πεταλουδισια χειλακια, πεντανοστημο.!! και πεντακαθαρο, σπατουλαριζα και την πισω τρυπουλα της, η οποια δεν μου φανηκε τοσο δουλεμενη... Πουτσοτριψιματα αφθονα, αγκαλιες φιλια, τα κορμια μιλουσαν αντι για τα στοματα, δεν βγαλαμε κουβεντα.!!....αν και ξερει καλα ελληνικα. Στο σεξ 2 στασεις απο πανω και κανονικο, το ενιωθε και στις 2 στασεις.... τα εδωσε ολα για ολα....εμεινε στο κρεβατι μετα το περας χωρις βιασυνες να φυγει, ο χρονος σιγουρα ηταν ενα 25-30λεπτο, και το αξιζε μεχρι και το τελευταιο cent....
Μια γυναικα σπανια σε αυτο που κανει σε αυτον τον βοθρο της μπουρδελοκαταστασης, μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις για να γινει στανταρακι μου, αν και φευγοντας δεν ειχα αυτο το αισθημα... του να μου εχει γαμισει το μυαλο.!!
Σιγουρα θα την ξαναπληρωσω....αργησαμε, αλλα ανακαλυψαμε την Ρεμπεκα....
Στο δωματιο με το καλημερα ηταν επιθετικη για το τι θα επακολουθουσε, βυζια δυστηχως μικρα με καλη ρωγα ομως, επιδερμιδα αψεγαδιαστη, απαλη λευκη, προσφερε χαδακια απο την αρχη μεχρι τελους, φιλακια εδωσε απλετα, ο χρονος που περνουσε απλα δεν την αγγιζε, την εγλυψα σε ολες τις στασεις, 69 η μουνοσουφρα της μου θυμισε την Σουζανα την μιλφαρα, μουνακι μικρο με πεταλουδισια χειλακια, πεντανοστημο.!! και πεντακαθαρο, σπατουλαριζα και την πισω τρυπουλα της, η οποια δεν μου φανηκε τοσο δουλεμενη... Πουτσοτριψιματα αφθονα, αγκαλιες φιλια, τα κορμια μιλουσαν αντι για τα στοματα, δεν βγαλαμε κουβεντα.!!....αν και ξερει καλα ελληνικα. Στο σεξ 2 στασεις απο πανω και κανονικο, το ενιωθε και στις 2 στασεις.... τα εδωσε ολα για ολα....εμεινε στο κρεβατι μετα το περας χωρις βιασυνες να φυγει, ο χρονος σιγουρα ηταν ενα 25-30λεπτο, και το αξιζε μεχρι και το τελευταιο cent....
Μια γυναικα σπανια σε αυτο που κανει σε αυτον τον βοθρο της μπουρδελοκαταστασης, μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις για να γινει στανταρακι μου, αν και φευγοντας δεν ειχα αυτο το αισθημα... του να μου εχει γαμισει το μυαλο.!!
Σιγουρα θα την ξαναπληρωσω....αργησαμε, αλλα ανακαλυψαμε την Ρεμπεκα....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρεμπέκα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;