Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 198 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μετα απο σχεδον μισο χρονο προσπαθειων καταφερα τελικα και περασα πρωτη φορα με την Σονια!
Ολο σε προγραμματα την πετυχαινα η μερες που δουλευε δεν βολευε εμενα, βεβαια δεν δουλευει καθημερινα γι αυτο και εχει πολυ κοσμο πιστευω.
Το στουντιακι δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου..μικρος χωρος και αν εχει αρκετους πελατες μεσα οπως σημερα, λες και ειναι ο ενας πανω στον αλλον.
Αφου πηγα λεω θα περιμενω, δεν ειχε και καποιο μεγαλο προγραμμα.
Για την κοπελα εχουν γραφτει τα καλυτερα.. εγω δυστυχως δεν συναντησα κατι τετοιο σημερα.

Ειναι λιγο ομορφη γυναικα, με ωραια φτιαχτα βυζια και μικρο ωραιο κωλο. Αλλα εμφανισιακα οχι και κατι το φοβερο, βρισκεις καλυτερες και με λιγοτερα λεφτα.
Οποτε τι μενει για να δικαιολογησει το ονομα που εχει κανει; φυσικα η υπηρεσιες που προσφερει.
Εδω να πω την αληθεια περιμενα να κανει ψιλο παπαδες, μιας και ξεκιναει με 50 το απλο.. και δεν τιθεται θεμα χρονου, ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα δηλαδη.

Τιποτα το ιδιαιτερο κι εδω, φιλια ουτε καν δηλαδη σε σημειο να μην θελει να την ακουμπησεις στο στομα για το πεταχτο που λεμε.
Πουτσοτριψιματα που γραφτηκαν, εκατσε λιγο απο πανω και πηγε περα δωθε δυο φορες, κι οταν την ειπα να το τριψω με αυτην απο κατω μου ειπε μονο με προφυλακτικο, στην ουσια μηδεν και εδω.
Πιπα δεν μου εκανε γιατι μου ειχε σηκωθει αρκετα και τον επαιξε λιγο με το χερι! ενταξει δεν με πειραξε εκεινη την στιγμη, λεω αμα δεν τελειωσω γρηγορα θα με κανει μετα.
Στο σεξ δυο στασεις, κλασικο και στα 4 οπου τελικα ηρθε το τελειωμα παλι με κλασικο! των τρωει καλα δεν κλεβει..αυτο στα λιγα θετικα τις συνευρεσεις.
Δεν νομιζω να ξαναπαω.. ακουσα και κατι για 200αρια προγραμματα απο την τσατσα (Γαληνη) και εβγαλα το συμπερασμα οτι μπορει οντως να κανει πολλα περισσοτερα στο δωματιο, αλλα 150 και 200 δεν την δινω με τιποτα για να μαθω αν ειναι καλυτερη σε μεγαλα προγραμματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
North people
Σεβαστός
21
Πόντοι:
2.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Yellow_plug, Yatoputso και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2025
Η κοπέλα δεν παιζεται τώρα το ότι εσυ εισαι αρνητικός μάλλον φταίει το προγγραμα που πηρες
14 Σεπτεμβρίου, 2025
alfa15966 Μπορει να φταιει το προγραμμα, αν και τα 50 ευρω δεν ειναι λιγα. Μπορει να φταιει οτι ηταν σε κακη μερα η οτι πρωτη φορα με πελατη δεν ανοιγεται πολυ. Δεν ξερω και δεν προκειται να ξαναπαω, εχει αρκετες κοπελες να δοκιμασω η αλλες που ξερω οτι ειναι καλες.
review reaction 1 John_282
15 Νοεμβρίου, 2025
Θα συμφωνήσω με την κριτική σου, είναι υπερεκτιμημένη και δεν υπάρχει λόγος να δώσεις μεγάλο ποσό για να πας με αυτήν τη σαύρα.
review reaction 1 North people
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3