Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 163 10
Sex Studio 182704
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Ρεββεκα ειναι ενα χαμογελαστο και σχεδον παντα ευδιαθετο προμιλφ με πολυ καλο σωμα αρκετα καλες αναλογιες μουνακι ροδαλο οπως και κωλοτρυπιδα για να χωσεις μεσα την γλωσσα και να την γαμησεις με αυτην. Κλωνος της πρωινης κοπελας στο ιδιο μαγαζι απλα δεν δινει κωλο και εχει αδυναμια στις παρτουζες με 3 ατομα και πανω... Στα του αγωνα... Παρασκευη βραδυ το λοιπον και μετα απο φαγητο και ποτο ειπα να κατηφορησω στα αμαρτωλα στενα του ερωτα. Η Ρεββεκα δεν ηταν νεα στην δουλεια. Δουλευε εκει απο το 17-18 αλλα με μεγαλα διαστηματα αποχης. Σκαω στο ρδελο φουλ σενιαρησμενος ακριβωφορεμενος και πολυ λουξατος. Με το μωρο μας δενει κατι το οποιο δεν θελω να το αναφερω... ξερει αυτη. Τεσπα ηξερε καλα οτι ηθελα να την γαμησω.. Μπαινω με 50 γυμνο αν και τοτε νομιζω ηταν 40 η κατι τετοιο... Μπουκαρει στο δωματιο και προτου πει οτιδηποτε ηξερα βασικα τι θα ελεγε αλλα το αφησε ετσι την αρχιζω τα γλωσσοφιλα στα οποια ανταποκρινεται μανιωδως.. Μαλλον με ειχε και αυτη αποθυμενο... Γλωσσοφιλα με την γλωσσα να μπαινει μεχρι το λαρυγγι και στα αρχιδια μου αν επερνε πιπες πιο πριν... Με ετρωγε και την ετρωγα καθως μου επαιζε την πουτσα με μανια στο κρεβατι... Δεν ηθελε να βγει απο το στομα μου απο οτι καταλαβα.. Σε καποια φαση τραβιεμαι και την ανοιγω τα ποδια για σπεσιαλ γλυφοκωλομουναδα.... Δεν με ευχαριστει ομως η σταση και την γυρναω για 69. Εκει την σταματαω και της ζηταω να καρφωσει την κωλοτρυπιδα της στην γλωσσα μου για ενα πολυ δυνατο φεις σιτινγ το οποιο το κανει με πολυ ευχαριστηση...Κωλοτρυπιδα πολυ δυνατη και αρκετα δουλεμενη μαλλον απο δακτυλο... την πεταω μπροστα και αρχιζω πουτσοτριψιμο με σχεδον το πουτσοκεφαλο να μπαινει προς τα μεσα... Αμασητο το καυλι...Τεβρεου της λεω, μου λεει βαλε καποτα και με αφηνει να την βαλω μονος... Το πρωτο καρφωμα που της εριξα με το που μπηκα μεσα εβγαλε μια κραυγη καυλας μεσα απο την ψυχη της λες και μπηκε κανενα τρενο μεσα... Αδυσωπητο γαμιση με παθος μισος και βρωμολογα στα ρουμανικα.. Γαμησι οπως το ηθελα... Η κοπελα κανει παπαδες ειλικρινα. Δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην βραδυνη βαρδια αυτην την στιγμη... Το επομενο που θα της κανω ειναι να την παρω ματι την ωρα που θα την παρτουζωνουν και μετα θα την ξεμουνιασω εγω... Εκφυλο πουτανακι για πολυ σκησιμο. Αν της φερθεις καλα θα σε απογειωσει.. Αυτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρεμπέκα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!