Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 1026 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
863040
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πάλι ενδιάμεσα στα μιτινγκ είχα ένα 40λεπτο, οπότε είδα στο σαιτ τι έχει και πετάχτηκα.
Η Μαρκέλα είναι ένα μικρό στην ηλικία κοράσιο με στήθος… να το προσκυνάς. Φυσικό και μεγάλο, και την ίδια στιγμή ένα σώμα νεανικό και ιδιαίτερα σφιχτό.
Και μόνο από θέμα σώματος λοιπόν και προσώπου είμαι οκ. Στα του σοσιαλ, ήταν κάπως αμήχανα, αλλά όπως έχω ξαναπεί ίσως, φταίνε τα μουτρα μου γιατί είμαι και ποκερ φεις και ταξίδευα στο κοφλικτ που είχαμε πριν στο μιτινγκ. Μου το είπε πχ “”φαίνεσαι κάπως”. Έπειτα μου είπε με ωραίο τρόπο πριν ξεκινήσουμε, 3 πράγματα που δεν θέλει, όπως φιλιά δάκτυλά και χωρίς. Σεβαστό της είπα.
Στα του αγώνα πολλή στενή, και έμοιαζε κρίνοντας από τις πρωτοβουλίες, λίγο σαν αματούρι. Δεν είχε ιδιαίτερες αντιδράσεις-επιφωνήματα αλλά το προτιμώ από τα φεικ.Αλλάξαμε δύο στάσεις και τελείωμα με handjob, έχωντας ως θέα το στήθος της.
Αυτά λίγο πολύ.
Η Μαρκέλα είναι ένα μικρό στην ηλικία κοράσιο με στήθος… να το προσκυνάς. Φυσικό και μεγάλο, και την ίδια στιγμή ένα σώμα νεανικό και ιδιαίτερα σφιχτό.
Και μόνο από θέμα σώματος λοιπόν και προσώπου είμαι οκ. Στα του σοσιαλ, ήταν κάπως αμήχανα, αλλά όπως έχω ξαναπεί ίσως, φταίνε τα μουτρα μου γιατί είμαι και ποκερ φεις και ταξίδευα στο κοφλικτ που είχαμε πριν στο μιτινγκ. Μου το είπε πχ “”φαίνεσαι κάπως”. Έπειτα μου είπε με ωραίο τρόπο πριν ξεκινήσουμε, 3 πράγματα που δεν θέλει, όπως φιλιά δάκτυλά και χωρίς. Σεβαστό της είπα.
Στα του αγώνα πολλή στενή, και έμοιαζε κρίνοντας από τις πρωτοβουλίες, λίγο σαν αματούρι. Δεν είχε ιδιαίτερες αντιδράσεις-επιφωνήματα αλλά το προτιμώ από τα φεικ.Αλλάξαμε δύο στάσεις και τελείωμα με handjob, έχωντας ως θέα το στήθος της.
Αυτά λίγο πολύ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2025
Απο στηθος αδερφε τι νουμερακι το κοψες?

Katourokavlas
06 Σεπτεμβρίου, 2025
D+ γεμάτο

Abelokhpiwths_22
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2