Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χθες βράδυ , τίμησα την Βαλεντίνα. Έχοντας διαβάσει τόσες καλές κριτικές πήγα να την τσεκάρω. Πλήρωσα το αντίτμο για το 69 (60 ευρώ) και πέρασα στο δωμάτιο. Σε λίγο ήρθε η Βαλεντίνα. Είναι σχετικά ψηλή, με μαλλιά ακαθορίστου χρώματος (καφέ - ξανθιά ) και τεράστιες βυζάρες. Εύθυμη και πολύ γελαστή. Αν και οι συναγωνιστές αναφέρουν ότι είναι Μιλφ, εγώ νεαρή την έκοψα. Δεν είναι και 18 βέβαια , αλλά όχι και μιλφ. Γύρω στα 30+- πρέπει να είναι. Στο δωμάτιο , επιτέλους και μια βυζαρού που ξέρει να χρησιμοποιεί τέλεια το όπλο της. Τις βυζάρες. Τεράστια αντοχή σε γλειψίματα , τραβήγματα , ρουφήγματα , ζουλίγματα. Μάλιστα με δική της προτροπή έκανα το καλύτερο ισπανικό ever. Μου έλεγε να ζουλάω πιο δυνατά τις μαστάρες της και να μη φοβάμαι. Όντως της έδωσα και κατάλαβε. Μετά έκανε μια νορμάλ πίπα και ένα τέλειο γλειψαρχίδι. Στη συνέχεια αφού ξανασχολήθηκα με τις βυζάρες της , γύρισε σε στάση 69 . Και πρόσεξα ότι το μουνί της είναι ολόιδιο με της Σαμπρίνας. Δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Την ρώτησα και μου είπε ότι είναι από το Μπρνο, όπως ακριβώς και η Σαμπρίνα . Προφανώς το μουνί αυτό είναι χαρακτηριστικό της περιοχής. ,χεχε. Μετά ήρθε η ώρα του σεξ. Σε ιεραποστολική στάση , δεν χόρταινα να μπαινοβγαίνω σε αυτήν τη γυναικάρα . Ακόμα και μετά το τέλος , συνέχισα.
Αφού τελειώσαμε , πιάσαμε την κουβεντούλα.
Συμπερασματικά, αξίζει και με το παραπάνω. Επιτέλους και μια κοπέλα που ξέρει να χρησιμοποιεί τις βυζάρες της. Σίγουρα θα την ξανατιμήσω πολλές φορές στο μέλλον

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Τιμημένος
198
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια