Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 137 10
Sex Studio 186349
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Ναταλι την ξερω απο την Εριμητη πριν φτιαξει βυζακι. Οταν ακομα εδινε κωλοτρυπιδα. Ημουν απο τους τυχερους γιατι την ειχα καρφωσει 2 φορες και βρωμικα κι ολας. Οποτε ειπα ναγραψω μια κριτικη για τις υπεροχες στιγμες που μου εχει χαρισει. Τωρα πλεον το Ναταλακι ειναι με φτιαγμενο βυζακι κοντουλα ξανθια με ρωσσοφατσα κλασσικης πουτσομανας. Σκαστος το λοιπον και φουλ καυλωμενος απο τις διακοπες περναω πρωι απο το Γκοντιβα. Το Ναταλακι δουλευε μονο χωρις υπηρεσια. Μπουκαρω και αρχιναει τα γλωσσοφιλα στο σαλονι. Της χωνω μουνοδαχτυλο και ριχνει το πρωτο εκει μπροστα. Παμε μεσα λεει εχει καμερες. Μπουκαρουμε μεσα και της την πεφτω στα ορθια. Με τρωει στην κυριολεξια με το στομα της καθως την εχω σηκωσει στην αγκαλια και καθως με φιλαει μου παιζει την πουτσα και εγω προσπαθω να της τραβηξω το στριγκακι στην ακρη για να την καρφωσω την πουτανιτσα. Χυνει και ουρλιαζει. Την πεταω πανω στο κρεβατι και τις λεω παιξτο μουνι σου. Αρχιζει τραβαει μαλακια και πιτσιλαει καθως τον παιζω και εγω. Της χωνω το καυλι μου στο στομα και 3 δαχτυλα στο μουνι. Ουρλιαζει και μουγκριζει σαν τρελη και χυνει ταυτοχρονα.Την τσακωνω απο το σβερκο την στηνω στα 4 και τις ριχνω ενα γαμησι που δυσκολα το εχει φαει απο αλλον. Παιδια πρεπει να μας ακουσαν μεχρι το λευκο πυργο. Την καρφωνα με μισος και δυναμη περιπου 5 λεπτα συνεχομενα μεχρι να αδειασο το καυτο σπερμα μου μεσα στην φιλοξενη μουναρα της. Τοπ γαμησι απο μια τοπ πουτσομανα. Αν σε γουσταρει σου κανει τοπ γαμησι με 50 ευρω. Το ηχητικο ειναι απο παλαιοτερο γαμησι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Φαρισαιος
Μέλος
2
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 plutarxos, Manuel Ferara, boudog και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2025
Τι εννοείς ? Ποιο ηχητικό ?
30 Αυγούστου, 2025
Αναιβασα ενα ηχητικο που ουρλιαζει αλλα δεν ξερω γιατι δεν φενεται.
02 Σεπτεμβρίου, 2025
Ποιο ηχητικό μάστορα;
04 Σεπτεμβρίου, 2025
οκ το squirting που κανει δεν το εχει καμια αλλη κοπελα και αν το βρεις ειναι σιγουρα εξτρα χρεωση, αλλα 40€ το απλο 50€ το χαλαρο (η μουσικη κλεινει απο την πονηρη τσατσα εποχων Βαρδαριου) και 60€ γυμνο ειναι πολλα για μια ασχημομουρα γρια Ρωσιδα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4