Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403963
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καθότι τακουνοβυζομιλφολάτρης, πήγα να δοκιμάσω την Βαλεντίνα που την είχα στα βυζουπόψιν μου!! Ομορφότερη από τις φότος όπου στο σαλόνι βγήκε με τα "πολιτικά" ρούχα, παντελόνα, μπλουζάκι, απλό ντύσιμο αλλά καυλιάρικο!!
Στα ενδότερα τώρα, μπαίνει στο δωμάτιο και αρχίζουμε τα τυπικά χαιρετίσματα και γνωριμία!! Στη συνέχεια τα χάδια φιλιά γλώσσα σε λαιμό, ρώγες, πλευρά όπου σε msec με "τούρμπισε"! Το σκουλαρίκι στη γλώσσα πολύ όμορφο!! Ύστερα, κρεμούλα ανάμεσα στο μεγάλο φυσικό, όχι στητό στήθος κι αρχίζουμε το ιδιαίτερο στο ισπανικό.... ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!
Της τα πίεζα όσο δυνατά μπορούσα και μου έλεγε κι άλλο.....!!!! Παραλίγο να τελίωνα... χαχα! Αφού είχα χτυπήσει κόκκινο, με καβαλάει από πάνω κι αρχίζουμε το μάθημα της ιππασίας!!! Τι να πω ρε παιδιά.... Πολύ ωραία ΚΩΛΑΡΑ και τα βυζόμπαλα στη μούρη μου!!!!Πολύ σύντομα τελείωσα....!!!! 1η φορά που τελειώνω σχετικά γρήγορα σε στούντιο, αλλά ήταν υπέροχα!! Πραγματική γυναίκα η Βαλεντίνα με τα ωρία πιασίματά της! Δυστηχώς δεν την πήρα από πίσω που σχεδίαζα.... άλλη φορά!!!!
υγ- στην πίπα έγλυφε και τα μπαλάκια!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
Εγγραφή:
8 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
14
Πόντοι:
3.057
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού