Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 137 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 557473
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
DANA? το αστέρι της αλυσίδας!!
Από τα συγκεκριμένα στούντιο (30-60) δεν έχω άσχημες εμπειρίες με όσες κοπέλες έχω περάσει αλλά δεν μου έχουν κάνει το κλικ να αφιερώσω χρόνο για κριτική! Η συγκεκριμένη το αξίζει με το πάρα πάνω πρώτα απ όλα σαν άνθρωπος είναι πάρα πολυ καλή με ένα μόνιμο χαμόγελο δεν χαλάει χατίρια σε νορμαλ πλαίσια και έχει μια αύρα που σπάει τον πάγο απ το πρώτο λεπτό !
Εμφανισιακά ουκρανικό dna? σχετικά κοντούλα χωρίς επεμβάσεις φυσική ομορφιά γύρω στα 30!
Στα του αγώνα μπορεί να κινηθεί σε ρυθμούς pse αλλά και gfe σε διαβάζει κατευθείαν το τι θες και με ένα πλατύ χαμόγελο στο προσφέρει χωρίς μα και μου που έχουμε συνηθίσει από φίλες τα τελευταία χρόνια.. πίπα άψογη που δεν αφήνει τα μπαλάκια παραπονεμένα στάσεις συνήθως ξεκινάει αυτή από πάνω που το κατέχει και το δουλεύει αυτή τον ρυθμό αναπόδη καομπισα στάση κουτάλι και στα τέσσερα για τελείωμα σου δίνει χρόνο ακόμα και στο απλό πρόγραμμα και αφού τελειώσεις μπορεί να κάτσει ακόμα και 5+ λεπτά να σου μιλήσει για εμένα είναι άψογη έχει γίνει το στάνταρ μου δείχνει ότι της αρέσει αυτό που κάνει και κάνει ότι περνάει απ το χερι της για να σε ικανοποιήσει δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που να πάει και να μην περάσει καλά!! Πηγαίντε και γράψτε μου στα σχολεία πως περάσατε καλές γιορτές και να γαματε τώρα που μπορείτε !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2013
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Dana
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, Heavywash, sisax87 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2025
Τα είπες πολύ καλά φίλος. Ηλικία είναι 30++ αλλά με την όρεξη που έχει και το χαμόγελό της, πραγματικά βάζει κάτω κάτι 25άρες. Εγώ προσωπικά πρώτη φορά που πήγα ήταν να πάρω άλλη κοπέλα αλλα δε το μετάνιωσα καθόλου. Μιλάει και τα ελληνικά της οπότε βγάζεις συννενόηση εύκολα και γενικά και για μένα είναι στανταράκι φουλ. Και αυτό το άρωμα της ..... πωωωω λεω... γύρισα σπίτι και το είχα πάνω μου ακόμα και λεω μωρή ρουφιάνα τη άρωμα είναι αυτό ... vfm ξεκαθαρα
14 Αυγούστου, 2025
Και σε εμένα έτσι έγινε είχα πάει για την Νινα πρώτη φορα αλλά είχε αργήσει και λέω δεν μπαίνω και τα έπαθα με το μωρό!! Το άρωμα είναι να γυρνάς σπίτι και να τον παίζεις 2 φορές για πάρτη της με την μυρωδιά στα μουστάκια ..
14 Αυγούστου, 2025
γλωσσοφιλο δίνει??
review reaction 1 anestis_38
14 Αυγούστου, 2025
δε θα έγραφα, αλλά αφού θες να σου γράψουμε σχόλια, ορίστε.
την έχω δει και για μένα είναι μια μετριότατη κοπέλα (στα 35+ - την κάνω εγώ) που προσωπικά δε μου βγάζει κάτι για να περάσω μαζί της. πρόσφατα την είδα μαζί με την Τίνα στην ίδια βάρδια και πέρασα εννοείται με την Τίνα, όπου έγραψα και την κριτική.
σε αντίθεση με σένα λοιπόν, όλες αυτές που έχω περάσει από το 30 και 60, εμφανισιακά πάντα, είναι ανώτερες από την Ντάνα.
μπορείς να δεις και τις ανάλογες κριτικές Καπέλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4