Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 461 10
Sex Studio
672492
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είχα αρκετούς μήνες να περάσω από στούντιο και το έκανα λόγω ότι ήμουν στη περιοχή.
Βγαίνει στη παρουσίαση και μένω μαλακας.Μαυρισμενη κορμάρα και ένα βλέμμα άγριο που κοίταξε για δευτερόλεπτα.Ενταξει φαίνεται παλιά καραβανα αλλά πολύ προσεγμένη
Δεν αφήνει πολύ γλυψιμο σε ρώγες έχει τέλεια βυζιά όμως.Κωλος στημένος όνειρο ειδικά στο ντογκι έδωσα κάνα δυο μπασιματα μέχρι που άδειασα το υλικό.
Δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς σε τέτοια κορμάρα πολύ δυνατή προ μιλφ η Αλίσα.Ισως τιμηθεί κάποια στιγμή ξανά σε μάλλον μεγαλύτερο πρόγραμμα σε διάρκεια.
Βγαίνει στη παρουσίαση και μένω μαλακας.Μαυρισμενη κορμάρα και ένα βλέμμα άγριο που κοίταξε για δευτερόλεπτα.Ενταξει φαίνεται παλιά καραβανα αλλά πολύ προσεγμένη
Δεν αφήνει πολύ γλυψιμο σε ρώγες έχει τέλεια βυζιά όμως.Κωλος στημένος όνειρο ειδικά στο ντογκι έδωσα κάνα δυο μπασιματα μέχρι που άδειασα το υλικό.
Δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς σε τέτοια κορμάρα πολύ δυνατή προ μιλφ η Αλίσα.Ισως τιμηθεί κάποια στιγμή ξανά σε μάλλον μεγαλύτερο πρόγραμμα σε διάρκεια.
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2025
Η εμφάνιση λες άντε ας πάω μία φορά να δω αλλά το χειρότερο δωμάτιο που μου έχουν κάνει τζάμπα τα λεφτά. Εάν είναι έτσι καλύτερα καταλαγιά που είναι ποιο μουναρα.η ζανετ από το ίδιο μαγαζί πολύ καλύτερη
S8
Spider-Man 80
05 Αυγούστου, 2025
Μάγκες ότι πιο ξινο έχω πάρει μη εδώ μη εδώ μη εδώ άντε βρε νούμερο.κειτι κουκλάρα κορμάρα και ειναι μια γλυκά.αυτα από εμενα
G
Giorge1900
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2