Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 137 10
Sex Studio
152367
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πέρασμα προ εβδομάδας με τη λίντα στο συγκεκριμένο σπιτάκι μετά από διάβασμα κριτικών αλλά και λόγο του ότι η Αλεξάνδρα η Κύπρια ήταν σε πρόγραμμα . Τσατσα ευγενική αναφέρει τα προγράμματα 60 γυμνό στοματικό και 69 οπότε και το διαλέγω αφού έχω δει ένα καυλωτικο σαλοναρισμα της λιντα !! Σχετικά μέτρια στο ύψος φατσούλα με ανατολίτικα χαρακτηριστικά παρόλο που δηλώνει Σπανιόλα τι περιμένω και μετά από τρία με τέσσερα λεπτά σκάει μύτη το μωρό με το κορδόνι και η κολάρα βγάζει μάτι νυχάκι 2-3ρι καλό δε δέχτηκε πολύ παιχνίδι και με τη μια πήγαμε σε 69 όπου έχει ευαίσθητη περιοχή και με σταματούσε όταν τη σπάτουλαριζα πράμα που με ενοχλεί γενικά αλλά οκ είχε ωραίο μουνακι το οποίο το γεύτηκα μετά το 69 γύρνα σε reverse cowgirl όπου έδωσε ρέστα με το κούνημα και η κατάθεση έγινε αφού αλλάξαμε στάχτη στα 4 και σφυροκοπούσε τη κολάρα της στο πουτσο μου ! Γενικά στο γαμησι το χει στα προκαταρκτικά που για μένα είναι όλο το ζουμί μου άφησε μέτρια εντύπωση !! Ίσως τη ξανασυναντούσα για τα χοντρά !!! Κακό καλοκαίρι μύστες !!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;