Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 34 10
Sex Studio 48305
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διαβάζοντας όλες τις διθυραμβικές κριτικές για τη Λολίτα πέρασα κι εγώ απ΄το σπίτι στη Μιχαήλ Βόδα. Η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι είναι η Λολίτα και έκατσα να περιμένω να τη δω, αφού ήταν σε δωμάτιο. Ακούγοντας όμως τα βογγητά της απ΄το δωμάτιο φώναξα την υπηρεσία, έδωσα το 50ρικο και πέρασα στο δωμάτιο, ενώ εκείνη μου πρόσφερε μία πορτοκαλάδα. Έκανα το ντουζάκι μου και ξάπλωσα να την περιμένω. Ήρθε μετά από κάνα 10λεπτο, λίγες κουβέντες αρχικά να σπάσει ο πάγος και ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο. Η Λολίτα γδύθηκε και ξεκίνησε ένα μασάζ σε όλο μου το σώμα που με χαλάρωσε και με καύλωσε στα καπάκια τρελά. Συνέχισε με πίπα και μετά της πρότεινα να περάσουμε στο κρεβάτι για να μη τελειώσω εκεί... Πρώτα την πήρα ιεραποστολικά και μετά πισωκολλητά όπου γούσταρα τρελά την κωλάρα της (δεν τη δίνει) και τα βογγητά της, οπότε και τελείωσα... Έκατσε λίγο ακόμα και έφυγε για να πάει σε άλλο συναγωνιστή.

Νομίζω η καλύτερη περίπτωση για αυτή την τιμή, ειδικά για όσους τους αρέσουν τα milf, η κορμάρα της Λολίτας είναι όλα τα λεφτά (και οι βυζάρες επίσης αν και σιλικονάτες). Στο πρόσωπο με χάλασε λίγο, αλλά η γενικότερη συμπεριφορά της σε κερδίζει αμέσως!

Δυστυχώς δε μου επιτρέπει το σύστημα να βάλω υψηλότερη βαθμολογία, στο parking έβαλα 10 γιατί πήγα με τα πόδια, αλλά το γεγονός ότι συνεργάζεται με ιδιωτικό parking απέναντι για δωρεάν στάθμευση των πελατών είναι πολύ θετικό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού