Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 182 10
Λ. Αθηνών 318
Hot
Sex Studio
558910
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Καταλεα γνωστή κοπέλα εδώ κ τρία χρόνια
Κορμάρα δεκαρι καθαρό
Ωραία φάτσα ξανθιά που ασφαλώς κ δεν είναι Ρουμάνα αφού δεν ήξερε το Σιμπίου ..στο μικρή σημασία έχει αλλά γιατί οι αλβανίδες κομπλαρουν να πουν την εθνικότητα τους;
Σαλοναρισμα μηδεν κ όπως είπε η τσατσά δεν βγαίνει στο σαλόνι δλδ δεν έχει πέντε δευτερόλεπτα ανά μισή ώρα ώστε να τη δει που δεν την ξέρει;
Αρκετή αναμονή κ στο δωμάτιο διεκπεραίωτικη ..σε αφήνει να φιλάς βυζαρες κ χαιδεματα περιποίηση καραμπαλιγκ καλουτσικη πίπα αλλά δεν κάνει παπάδες μέσα κ είναι μόνο για το τρόπαιο σου να λες πήρα μια μουναρα
.
Χωρίς να έγινε κάτι μαζί μου το αισθανομουν ότι έχει μύτη στο θεό ..άκου εκεί δεν κάνει σαλοναρισμα κ το στούντιο σαν χωρίς όχι κάτι ιδιαίτερο ..
Γενικά για το παλμαρέ αξίζει αλλά ως εκεί ..
Κορμάρα δεκαρι καθαρό
Ωραία φάτσα ξανθιά που ασφαλώς κ δεν είναι Ρουμάνα αφού δεν ήξερε το Σιμπίου ..στο μικρή σημασία έχει αλλά γιατί οι αλβανίδες κομπλαρουν να πουν την εθνικότητα τους;
Σαλοναρισμα μηδεν κ όπως είπε η τσατσά δεν βγαίνει στο σαλόνι δλδ δεν έχει πέντε δευτερόλεπτα ανά μισή ώρα ώστε να τη δει που δεν την ξέρει;
Αρκετή αναμονή κ στο δωμάτιο διεκπεραίωτικη ..σε αφήνει να φιλάς βυζαρες κ χαιδεματα περιποίηση καραμπαλιγκ καλουτσικη πίπα αλλά δεν κάνει παπάδες μέσα κ είναι μόνο για το τρόπαιο σου να λες πήρα μια μουναρα
.
Χωρίς να έγινε κάτι μαζί μου το αισθανομουν ότι έχει μύτη στο θεό ..άκου εκεί δεν κάνει σαλοναρισμα κ το στούντιο σαν χωρίς όχι κάτι ιδιαίτερο ..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καταλέγια
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Φυσικά στα αλβανικά διότι ρουμανικά δεν θα ξέρει γρι
Καταλεα γνωστή κοπέλα εδώ κ τρία χρόνια
Κορμάρα δεκαρι καθαρό
.
Επειδη εχω εμπειρια απο Ρουμανια επιβεβαιωνω οτι Ρουμανικα δεν ξερει ...
Μουναρα ... αλλα ξεπετα