Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 255 10
Sex Studio
267862
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Επίσκεψη σήμερα στις 13:00 για πρώτη φορά (είχε προηγηθεί μασάζ 40λεπτο στη μιχαλακοπούλου).Ο χώρος καλός, με άποψη και στυλ, καθαρός, τακτοποιημένος, ατμόσφαιρα ήσυχη και ζεν. Γιαπωνέζικα σύμβολα σχεδόν παντού θετική επίπλωση σχετικά Μinimal. Η κυρία που με υποδέχθηκε χαμογελαστή, ευγενέστατη μου είπε πως δούλευε η Νταϊάνα. Σε λίγα δευτερόλεπτα ήρθε η κοπέλα, ψηλή, μελαχροινή με μακρυά μαλλία, στήθος 1 μιση με 2 μικρό, λευκή επιδερμίδα, σε γενικές γραμμές συμπαθητική. Τέλος πάντων, μπήκα στο δωμάτιο γιατί δεν είχα χρόνο παρόλο που δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου και ομολογώ πως είχα επηρεαστεί απο τις φωτογραφίες. Το δωμάτιο αξιοπρεπέστατο, καθαρό, ήσυχο αλλά δυστυχώς χωρίς νιπτήρα(!). Πήρα απλό πρόγραμμα μετα απο κάποια λεπτά μπήκε, χαμογελαστή, γλυκιά, ομιλιτική, με πολύ καλή διάθεση είναι απο σερβία, ζυγός στο ζώδιο, νομίζω 30+. Γδύθηκε, ήρθε απο πάνω μου και άρχισε να τρίβεται πάνω στο σώμα μου πάνω κάτω, ακουμπώντας με τα μικρά της βυζιά τον πούτσο μου που δεν άργησε να ανταποκριθεί. Συνεχώς ρουφούσε πιπιλούσε και δάγκωνε απαλά της ρώγες μου ενώ ενναλάξ τα χέρια της έπαιζαν τ αρχίδια μου απαλά, αισθησιακά. Πολύ καλή συμμετοχή, και διάθεση χωρίς καθόλου βιασύνη έδειχνε να της αρέσει πολύ. Άλλαζε ήρεμα και απαλά στάση τρίβοντας συνεχώς το κορμί μου μέχρι να φτάσει σε μια υπέροχη θέα 69 όπου ομολογώ πως ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα η θέα αυτή, ο κώλος της πολύ καλοσχηματισμένος και σφιχτός (!), τα μπούτια της σφιχτά, ωραία, γενικά όλο σώμα της πολύ σφιχτό, με το καλύτερο σημέιο το κώλο και τα πόδια της. Μετά απο αρκετή ώρα καλού στοματικού κ ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της και το παρατηρούσα, μικρό μουνάκι και πολύ όμορφη κωλοτρυπίδα ήρθε απο πάνω μου με τη πλάτη προς τα εμένα. Η θέα του κώλου πολύ καλή, με πολύ διάθεση ανεβοκατέβαινε επάνω μου, είχε ιδρώσει αρκετά μέχρι που πήρα τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πισωκολητό χουφτώνοντας και χτυπόντας τα ζουμερά σφιχτά της κωλομέρια. Μετά απο πάνω της και τέλος τελειώσα μέσα στο στόμα της. Στη συνέχεια με οδήγησε στο μπάνιο για να πλυθώ ντύθηκα και έφυγα. Πρόβλημα το πάρκινγκ άφησα το jeep με αλάρμ ψηλά στη κάθετο της οδού στη γωνία ευτυχώς δεν με χτύπησε κανείς.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού