Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 137 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 557473
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Νέα κοπέλα γυρω στα 22-23.
1,70 μπορει και παραπάνω,κώλος ποίημα,σώμα τέλειο.προσωπο καύλα.
Απο κει και πέρα,μολις επιασα λιγο κώλο,χωρις να κάνω κάτι παραπάνω,μου λεει μη πας πιο κάτω γιατι δε τα κάνω εγω αυτά λεω οκ.
Ξεκινάει μια πίπα καλή σχετικά,πάω να κάνω λιγο τα μαλλιά της πιο πέρα γιατί δεν έβλεπα τιποτα και ξεκιναει μια επίθεση με πολλά νεύρα γιατι μου επιασες το κεφάλι και αυτα δεν αρεσουν στις γυναίκες,της λεω ντάξει αραξε δεν εκανα κατι,ελα να με γαμησεις μου λεει,μολις μπαίνω σε 10 δευτερόλεπτα μου λεει αντε πιο δυνατά να τελειώνουμε γιατι περιμένουν πολλοι,εγω σε δυο τρια λεπτά συνηθως τους τελειώνω ολους,μετά απο κάτι παρόμοια τετοια και μενα μου έπεσε...και ξεκινάει να λέει γιατι με αγχώνεις και τωρα πως θα τελειώσουμε,περιμενουν κι αλλοι και βαριεμαι...ε δε με ενοιαζε καν να κανω κατι μαζι της πια κι ας είναι μούναρος.
Της λέω έλα οκ δε πειραζει άστο,δε μας βγαίνει..κι εφυγα...
Πλυμενος μόλις ήμουν,λιγο μεγαλύτερος της ειμαι,γυμνασμένος είμαι,δεν της έκανα κατι..δεν έφταιγε τιποτα απ αυτά..η κοπελα δεν κανει νομιζω εγώ..ή εγώ δεν κανω για αυτό το σπορ και πρέπει να το κόψω...αυτά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2025
Όνομα κοπέλας
Χρύσα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, vitsiozos, boudog και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2025
Σου είπε έτσι, να την "γαμήσεις"; Μιλούσε πρόστυχα γενικά ή μόνο νεύρα;
19 Ιουλίου, 2025
Παρόλη την ενημέρωση υπάρχουν άτομα που ακόμα τον πατάνε . Η κοπέλα είναι καμμένη . Ψάξε λίγο σαν Μαλβίνα σε άλλα στούντιου . Συμπεριφορά Copy / Paste
review reaction 1 review reaction 3 hoftun, gremlin, Daddycoool και 4 άλλα μέλη
19 Ιουλίου, 2025
Δίμετρη 1.70 με τα τακούνια το Μαλβινάκι μαςΠλατύ χαμόγελοMoney Mouth
review reaction 1 hoftun, xan4625, gremlin και 2 άλλα μέλη
19 Ιουλίου, 2025
Μπήκα να δω ποιά είναι αυτή η δίμετρη....
Ακόμη και με τα πορνοτάκουνα δεν είναι ψηλή.

review reaction 1 hoftun
19 Ιουλίου, 2025
Καλά οι περισσότερες στην Ελλάδα επειδή τις εξυμνούν οι νηστικοί από νίνι πυρφοροι την έχουν δει πριγκίπισσες Σίσσυ αλλά ούτε πριγκίπισσες Χυσι δεν είναι. Τίποτα- μαύρο στο μαυρογυαλουρο μέχρι να πάει να πλύνει σκάλες απ' τις 6 το πρωί για 2ε την ώρα. Εκεί θα στρώσει η σουφρα της. Ή στην καλύτερη να την σπιτωσει κάνας μπαρπαθοδωρος κ να τρώει μασαλιλα πορδιλα κ σκατιλα καθημερινά
review reaction 3 mauros gatos, giorgiodelafuentes2
19 Ιουλίου, 2025
"Δεν τα κάνω λέει εγώ αυτά" χα χα.
Μου θυμίζει μία κοπέλα σε δημόσια υπηρεσία (μου εχει μεταφερθει το σκηνικό), ΣΟΧ, τα ξύνανε 4-5 άτομα σε ένα γραφείο χωρίς αντικείμενο και της είπε ο προιστάμενος ενός τμήματος (αφού είχαν προηγηθεί οι τυπικές διαδικασίες) να πάει μαζί του που χρειάζονταν βοήθεια σε γραφειοκρατικά θέματα - γραμματειακά. Η απάντηση της; "Δεν πας καλά, εγώ έχω έρθει εδώ για να αράξω"!

Το κοινά των 2 περιπτώσεων; Και οι δύο πληρώνονται χωρίς να κάνουν δουλειά!!
Αυτά
19 Ιουλίου, 2025
Μεγάλη φόλα ανέκαθεν η Χρύσα / πρώην Μαλβίνα. Εγγυημένα πεταμένο 50ρι.
review reaction 1 review reaction 3 hoftun, gremlin
19 Ιουλίου, 2025
Γνωστη για τις πολλες αρνητικες κριτικες η συγκεκριμενη, πονταρει απλως σε μια εμφανιση να πεσει το χαρτομομισμα και οποιος ξεγελαστηκε και περασε..ας προσεχε..
review reaction 1 Johnstef
19 Ιουλίου, 2025
Αυτά και χειρότερα μάλλον κάνει με όλους. Αυτό που θέλει είναι να τελειώνεις σε λίγα λεπτά και χωρίς πολλά-πολλά. Ολο έλεγε με αγχώνεις , τελείωνε για 25€ τι θέλεις και άλλες τέτοιες παπαριές. Τελικά είναι η μόνη που δεν με τελείωσε. Χάλια μαύρα.
19 Ιουλίου, 2025
Καλά κάνουν οι Φόλες σαν και αυτή....
Αφού δεν διαβάζετε καθόλου...
Δυστυχώς δεν σε λυπάμαι.
Ευλόγησον
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2