Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 137 10
Κηφισού 60
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
557473
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Νέα κοπέλα γυρω στα 22-23.
1,70 μπορει και παραπάνω,κώλος ποίημα,σώμα τέλειο.προσωπο καύλα.
Απο κει και πέρα,μολις επιασα λιγο κώλο,χωρις να κάνω κάτι παραπάνω,μου λεει μη πας πιο κάτω γιατι δε τα κάνω εγω αυτά λεω οκ.
Ξεκινάει μια πίπα καλή σχετικά,πάω να κάνω λιγο τα μαλλιά της πιο πέρα γιατί δεν έβλεπα τιποτα και ξεκιναει μια επίθεση με πολλά νεύρα γιατι μου επιασες το κεφάλι και αυτα δεν αρεσουν στις γυναίκες,της λεω ντάξει αραξε δεν εκανα κατι,ελα να με γαμησεις μου λεει,μολις μπαίνω σε 10 δευτερόλεπτα μου λεει αντε πιο δυνατά να τελειώνουμε γιατι περιμένουν πολλοι,εγω σε δυο τρια λεπτά συνηθως τους τελειώνω ολους,μετά απο κάτι παρόμοια τετοια και μενα μου έπεσε...και ξεκινάει να λέει γιατι με αγχώνεις και τωρα πως θα τελειώσουμε,περιμενουν κι αλλοι και βαριεμαι...ε δε με ενοιαζε καν να κανω κατι μαζι της πια κι ας είναι μούναρος.
Της λέω έλα οκ δε πειραζει άστο,δε μας βγαίνει..κι εφυγα...
Πλυμενος μόλις ήμουν,λιγο μεγαλύτερος της ειμαι,γυμνασμένος είμαι,δεν της έκανα κατι..δεν έφταιγε τιποτα απ αυτά..η κοπελα δεν κανει νομιζω εγώ..ή εγώ δεν κανω για αυτό το σπορ και πρέπει να το κόψω...αυτά...
1,70 μπορει και παραπάνω,κώλος ποίημα,σώμα τέλειο.προσωπο καύλα.
Απο κει και πέρα,μολις επιασα λιγο κώλο,χωρις να κάνω κάτι παραπάνω,μου λεει μη πας πιο κάτω γιατι δε τα κάνω εγω αυτά λεω οκ.
Ξεκινάει μια πίπα καλή σχετικά,πάω να κάνω λιγο τα μαλλιά της πιο πέρα γιατί δεν έβλεπα τιποτα και ξεκιναει μια επίθεση με πολλά νεύρα γιατι μου επιασες το κεφάλι και αυτα δεν αρεσουν στις γυναίκες,της λεω ντάξει αραξε δεν εκανα κατι,ελα να με γαμησεις μου λεει,μολις μπαίνω σε 10 δευτερόλεπτα μου λεει αντε πιο δυνατά να τελειώνουμε γιατι περιμένουν πολλοι,εγω σε δυο τρια λεπτά συνηθως τους τελειώνω ολους,μετά απο κάτι παρόμοια τετοια και μενα μου έπεσε...και ξεκινάει να λέει γιατι με αγχώνεις και τωρα πως θα τελειώσουμε,περιμενουν κι αλλοι και βαριεμαι...ε δε με ενοιαζε καν να κανω κατι μαζι της πια κι ας είναι μούναρος.
Της λέω έλα οκ δε πειραζει άστο,δε μας βγαίνει..κι εφυγα...
Πλυμενος μόλις ήμουν,λιγο μεγαλύτερος της ειμαι,γυμνασμένος είμαι,δεν της έκανα κατι..δεν έφταιγε τιποτα απ αυτά..η κοπελα δεν κανει νομιζω εγώ..ή εγώ δεν κανω για αυτό το σπορ και πρέπει να το κόψω...αυτά...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χρύσα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ακόμη και με τα πορνοτάκουνα δεν είναι ψηλή.
Μου θυμίζει μία κοπέλα σε δημόσια υπηρεσία (μου εχει μεταφερθει το σκηνικό), ΣΟΧ, τα ξύνανε 4-5 άτομα σε ένα γραφείο χωρίς αντικείμενο και της είπε ο προιστάμενος ενός τμήματος (αφού είχαν προηγηθεί οι τυπικές διαδικασίες) να πάει μαζί του που χρειάζονταν βοήθεια σε γραφειοκρατικά θέματα - γραμματειακά. Η απάντηση της; "Δεν πας καλά, εγώ έχω έρθει εδώ για να αράξω"!
Το κοινά των 2 περιπτώσεων; Και οι δύο πληρώνονται χωρίς να κάνουν δουλειά!!
Αυτά
Αφού δεν διαβάζετε καθόλου...
Δυστυχώς δεν σε λυπάμαι.