Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 69 10
Τατοΐου 71
Hot
Sex Studio
182136
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Αν και παλιός στο forum, δεν έχω κάτσει να γράψω κριτική, ηρθε η ώρα όμως, με κακη αφορμη. Ειχα επισκευτεί ξανα τη κοπέλα και ενω δεν ειχα μείνει ευχαριστημένος, στο σαλοναρισμα είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία. Η Κατερίνα είναι μια όμορφη κοπέλα που σε καμία περίπτωση δεν της αρέσει αυτο που κάνει. Πλέον το λέω με σιγουριά μετα τη δεύτερη επίσκεψη. Είναι ένα νεαρό όμορφο κορίτσι, όμως στη περίπτωση μου..δεν υπάρχει τρόπος να το πω "διακριτικά".. ειμαι σε πάνω κατηγορία απο εκείνη. Πολλές φορες σε αρνητικές κριτικές σκεφτομαι θα είναι κάποιος όχι περιποιημένος, μεγάλος σε ηλικία κτλ, όμως εδω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προχωράμε, ήρθε η ώρα για τη κριτική της συνεύρεσης που θα είναι σύντομη. (αερο) Πιπα χωρίς,μετα απο 4-5 παιξιες μου λεει "θες κι αλλο?" Με ύφος, Γελάω και της λεω "εε ξερω γω?" Συνεχίζεις άλλες 3-4 παιξιες, σταματάει και μου λεει "πως θες?", Βαζω γελια παλι γιατί έχω αποδεχθεί ότι εχω φαει φολα μεγαλύτερη απο καθε λατίνα, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Τέλος πάντων, προφυλακτικό, τη βαζω στα 4 (χωρις τζελ) και κανα 5' μετα και με μεγάλη προσπάθεια καταφέρνω να τελειώσω για το γαμώτο. Χαιρετάει και φεύγει. Υπάρχουν δεκαδες, εκαντοντάδες, χιλιαδες κοπελες που κάνουν αυτή τη δουλειά και αξίζουν σίγουρα να δείτε πρώτα. Ελπίζω να σας βοηθήσουν τα παραπάνω να "επενδύσετε" τα χρήματα σας σε κάποια κοπέλα που θα "εκτιμήσει", ίσως έτσι και η ίδια να αλλάξει στυλ γιατί και σώμα εχει και πρόσωπο όμορφο.
Τέλος, ο χώρος ακόμα μια φορα οχι αρκετά καθαρός γι αυτό η κριτική στη τσα2.
Τέλος, ο χώρος ακόμα μια φορα οχι αρκετά καθαρός γι αυτό η κριτική στη τσα2.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
υπάρχουν κριτικές και αναφορές για αυτήν στο φορουμ γενικώς και δε νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι άλλο... θεωρώ.