Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 272 10
Sex Studio
465212
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Έχω περάσει ξανά πριν χρόνια από το εν λόγω στουντιακι.Ενιοτε έχει ενδιαφέρον κοπέλες ενίοτε μάπα.Θολωσα στη κορμάρα της Λιλυ με τις βυζάρες και τα τατουάζ.Μπηκα μέσα για να δω τι θα μπορέσω να απολαύσω από αυτόν τον μουναρο.
Τελικά πολύ κρύα πράγματα.
Απόμακρη τυπική όσο δε πάει
Φουλ τζελ που δεν έχεις πλέον καλή αίσθηση και γενικά κάτω του μετρίου σεξ.Απλα γαμας μια ωραία κορμάρα με βυζάρες κωλαρα και ότι συνεπάγεται.Κατα τα άλλα ένα τυπικό σεξ που δεν θα το επέλεγα ξανά.Τσατσα ευγενική μεν σύντομη δε.
Τελικά πολύ κρύα πράγματα.
Απόμακρη τυπική όσο δε πάει
Φουλ τζελ που δεν έχεις πλέον καλή αίσθηση και γενικά κάτω του μετρίου σεξ.Απλα γαμας μια ωραία κορμάρα με βυζάρες κωλαρα και ότι συνεπάγεται.Κατα τα άλλα ένα τυπικό σεξ που δεν θα το επέλεγα ξανά.Τσατσα ευγενική μεν σύντομη δε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2025
Πολλοι την αποθεωνουν λογω "τσοντε" εμφανισης..δε ξερω τι κσνει στο δωματιο διοτι δεν εχω περασει μαζι της..μα το ενστικτο μου παντα μου ελεγε πως προκειται για κατι.." στημενο"...κι απ ο,τι φαινεται απ τη περιγραφη αυτη...καπως ετσι πρεπει να ειναι..ο,τι αποθεωνει ο καθενας δεν ισχυει απαραιτητα για τον αλλον..σεβομαστε τις κριτικες του καθενος αλλα δε το " δενουμε" κιολας..
H
Hase
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1