Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 108 10
Sex Studio 217183
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Περασμενες 12 χθες Σαββατο βραδυ και αφου η Θεσσαλονικη αρχισε να φθινει!! κατηφορησαμε Λαρισσα για καταθεση βραδυας! Καρφι για εκει χωρις στασεις και καθυστερησεις στη Villa, η οποια χθες βραδυ φιλοξενουσε σε ενα σπιτακι της ενα πιπινακι ονοματι Τινα. Την ειχα δει απο προηγουμενη επισκεψη και επειδη στα αλλα δυο σπιτακια οι κοπελες δεν αξιζαν και με παροτρηνση τα καλα λογια του τσατσου οτι το κοριτσι ειναι σπαθι! περασα μεσα περνοντας το προγραμμα των 50ε στο οποιο οπως μου ειπε εχεις περισοτερο χρονο και γλυψιματακι! Το τελευταιο δεν το διευκρινησα τι εννοουσε γιατι απλα αν εννοουσε γλυφομουνι δεν με ενδιεφερε!
Μπενω στο δωματιο το οποιο επεζε και μια ασπομαυρη τσοντα (λογο κακης ληψης!).
Το μικρο δεν αργησε να ερθει εμφανισιακα το μωρο σκιζει! Μαυρα μαλλια μακρυα φουντοτα 19 χρωνων αν θυμαμε, Ρουμανα με παρα πολυ ωραιο προσωπακι, αδυνατο σωματακι, κωλαρακι στενο αλλα με καμπυλες, βυζακι μεσαιο πολυ ωραιο στητο, επιδερμιδα τελεια που μυρηζε παρα πολυ ωραια, μικροκαμομενο κοριτσακι ομιλιτικο παρα πολυ ωραιο δεν μασαει πουθενα σε αυτα που λεει τσαχπινιαρα.! Μετα απο της συστασεις με ενδιαμεσα χαδακια και φιλακια αφηνε πιασηματα παντου στο σωματακι της, δεν αργησε καθολου να μου τον κανει τουμπανο! Περασε την καποτα η πιπα της το μονο μειον θελει λιγο εξασκηση, χρησημοποιουσε λιγο και τα δοντια της αλλα χαιδευε και λιγο τα μπαλακια. Στο γαμισι το μωρο περνει αριστα συμετοχη στο φουλ με ενδιαμεσες αγγαλιες φιλια παντου σε φτιαχνει και με το παραπανω. Αφου με τελειωσα! σχετικα γρηγορα δεν βυαστηκε να φυγει απο το δωματιο αφηνοντας μου μονο το αρωμα της πανω μου!!!
Στα του επιλογου τωρα το μικρο αξιζε και με το παραπανω, παιζει στα ισα μερικες δικες μας Νο1 δικες μας στη θεσσαλονικη! Σε προυγουμενη κριτικη ειχα γραψει.....
''Θα ξαναπαω καποια στιγμη μονο και μονο να βρω την Τατιανα γιατι αλλιως δεν θα ηπηρχε λογος να ξαναπαω.''
....τωρα που το σκεφτομαι αν και δεν εχω δοκιμασει τη τατιανα εχω βρει το λογο να ξαναπαω..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.276
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού