Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 137 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τελευταία, παρατήρησα ότι στο σπίτι με το τζάκι στη μέση, της οδού Μινωταύρου κατοικοεδρεύει εκτελώντας χρέη "θαμώνα", το γνωστό "άλογο" εκ Τσεχίας, Σούζη. Η Σούζη τα έχει τα χρονάκια της, δεν είναι μικρή, έχει γράψει τα δικά της "προσωπικά-ερωτικά χιλιόμετρα" στο χώρο και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη πολλών από εμάς που ξέρουν, ότι αν την επιλέξουν, το ραντεβού είναι καταδικασμένο να πετύχει! Βρέθηκα λοιπόν, στο συγκεκριμένο "οίκο" και αφού συστήθηκα μαζί της (γνωριζόμαστε, άλλωστε) πέρασα στο δωμάτιο πληρώνοντας το πορνοπαράβολο των 60 Ευρώ (με 69). Απαραίτητο φρεσκάρισμα καθότι η ζέστη ήταν αρκετή, περιμένοντας τη Σούζη.

Η Σούζη είναι ψηλή γυναίκα (ύψος 1.76 χωρίς τα τακούνια), ξανθό μαλλί συνήθως το έχει πιασμένο κότσο (μάλλον για πρακτικούς λόγους), αρκετά αδύνατη (από τη τελευταία φορά που είχα πάει μαζί της, πρέπει να είχε χάσει και άλλα κιλά), γυμνασμένο κορμί και σχετικά "σπασμένη" στο πρόσωπο. Όπως ανέφερα, δεν είναι και μικρούλα. Είναι milf και πρέπει να είναι μεταξύ 40 και 50 ετών. Παιχνίδια-προκαταρκτικά κάνει, της αρέσει να "παίζει-προκαλεί" τον πελάτη και είναι η ευκαιρία που ζητούσα για να πάρει η "μηχανή" μπροστά. Φορούσε ένα σετ ροζ εσωρούχων με το ροζ στρίνγκο να είναι "κορδόνι", διαγράφοντας και τονίζοντας τα ωραία και σφιχτά κολομέρια της.

Χαδάκια, φιλάκια, τριψίματα και περάσματα πούτσου πάνω από το κόλο της και το σώμα της, ελεύθερα πιασίματα-αγγίγματα και ήρθε η ώρα να ξαπλώσω για να μου πάρει πίπα. Η πίπα της καθόλου μονότονη, είχε τεχνική, παιχνίδια με τη γλώσσα σε όλο το κορμό του πέους, ελάχιστο έως καθόλου χέρι και αν την άφηνα λίγο παραπάνω, θα έχυνα στο στόμα της. Από εκεί και πέρα, αλλάξαμε θέση ξάπλωσε εκείνη και επιδόθηκα σε ένα υπέροχο γλειφομούνι (γνώμη της) όπου έχυσε και μου είπε ότι της άρεσε πολύ. Μου τα έδωσε στο στόμα και τα έφτυσα στο νιπτήρα. Το μουνάκι της, ξυρισμένο, καθαρό, χωρίς διάφορες εσάνς ψαρίλας ή οτιδήποτε άλλης αποκρουστικής μυρωδιάς! Ανέβηκε από πάνω μου και με "καβάλησε" με πάθος και ένταση, έχοντας όλο το "παιχνίδι" υπό τον έλεγχό της, είτε σε γρήγορο ρυθμό, είτε σε πιο αργό τέμπο με απότομο ξεκίνημα και σταμάτημα. Αυτό, μου δημιουργούσε έντονο αίσθημα καύλας και ηδονής και από μέρους της, είχε ιδιαίτερη αντοχή σαν σεξεργάτρια! Η τελευταία στάση στο πλάι, όπου μετά από δυνατές "πουτσιές" στο ήδη ανοιχτό από υγρά μουνάκι της, έχυσα συνοδεία δυνατών βογγητών μου!

Συμπερασματικά...Σούζη, τσέχικο milf, με αντοχές, άνεση χρόνου, η τσατσά ευγενική χωρίς ενόχληση (ανέβασμα μουσικής κλπ) και το πιο σημαντικό: διάθεση και συμμετοχή της κοπέλας και αν της αρέσετε, θα σας κάνει τα πάντα!

Αυτά, από μένα! Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σούζη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!