Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 23 10
Sex Studio
33185
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ξημερωμα Σαββατου,απο τα ελαχιστα ανοιχτα.Το ειδα ανοιχτο μετα απο καιρο,λεω για να δουμε τι εχει μεσα.Αννα,μελαροινη γεματουλα απο αλβανια ειπε.Ζητησα ενα χυσιμο στα βυζια.Βυζια αδιαφορα,λιγο ισπανικο λιγη μαλακια και εχυσα.Της ειπα να μου γλειψει τα αρχιδια αλλα αρνηθηκε.
Στα θετικα ειναι πως ενω ντυνομουν και αυτη εκανε ντους,ειχα αφησει τα ρεστα (20ρικο) στο κρεβατι και εβαλε επανω το σουτιεν της.Δεν ημουν σιγουρος αν τα πηρα ομως η ιδια μου ειπε πως τα λεφτα ειναι στο κρεβατι.Δεν ξερω αν αφησε επιτηδες το σουτιεν και μετα το μετανιωσε,παντως αν δεν μιλουσε θα το εχανα το 20ρικο.Για αυτο και μονο ισως καποια φορα ξαναπερασω αν φυσικα δεν υπαρχει αλλη επιλογη.Δεν νομιζω πως με το σουλουπι της θα μεινει για καιρο.Μπορει ομως να κανει σουπερ γαμησια,ποιος ξερει!
Στα θετικα ειναι πως ενω ντυνομουν και αυτη εκανε ντους,ειχα αφησει τα ρεστα (20ρικο) στο κρεβατι και εβαλε επανω το σουτιεν της.Δεν ημουν σιγουρος αν τα πηρα ομως η ιδια μου ειπε πως τα λεφτα ειναι στο κρεβατι.Δεν ξερω αν αφησε επιτηδες το σουτιεν και μετα το μετανιωσε,παντως αν δεν μιλουσε θα το εχανα το 20ρικο.Για αυτο και μονο ισως καποια φορα ξαναπερασω αν φυσικα δεν υπαρχει αλλη επιλογη.Δεν νομιζω πως με το σουλουπι της θα μεινει για καιρο.Μπορει ομως να κανει σουπερ γαμησια,ποιος ξερει!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού