Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 225 10
Βριλησσού 46
Hot
Sex Studio
347462
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Περασμα απο το στουντιο αυτο, απο τα λιγα πλεον που λειτουργουν στο βουνο ακομη που καποτε γινοταν ο χαμος..Ηθελα μια αλκαγη απ τα συνηθισμενα στεκια..αν κι εχω αραιωσει τις επισκεψεις πολυ..καπου ερχεται κι ο κορεσμος απο ενα σημειο και μετα..αναζητας αλλα πραγματα..πιο ουσιαστικα...Ο χωρος καλος, οπως τον θυμαμαι απο παλια..Η Ρενατα μου συστηθηκα πολυ ομορφα και ζεστα..Μου εθπε πως ειναι απο Μολδαβια μετα χειραψιας ζεστης..Εκφραστικα ματια, ωραιο βλεμμα, ομορφο προσωπο, σωνα αρκετα καλο, ουτε σκιννυ, ουτε με προσθετα κιλα, προς λεπτη, με εκαφρια πιασιματακια, ομορφα ομως, μακρυ ξανθο μαλλι με ανταυγειες, περιποιημενο συνολο και πεντακαθαρη, μου εβγαλε αισθημα σιγουριας πως θα περασω ομορφα. Μετα το μπανιο μου ηρθε στο δωματιο προσχαρη, ξαπλωσαμε, με ρωτησε αν ειμαι ετοιμος να ξεκινησουμε, καλη πιπα ανευ βαθεια με αυξομειωσεις εντασης, καποια χαιδεματα - διακριτικα γλυψιματα στο στηθος μου εναλλαξ, οπως τη παροτρυνα, ωραιες ζεστες αγκαλιες, αρκετη ωρα αυτα και το απολαυσα, ακολουθησαν 2 στασεις, μια κλασικη-ιεραποστολικη, και τελειωμα στα τεσσερα, καπως γρηγορα, μιας και ειχα πολυ καιρο να κανω κατι..Αισθηση μεσα της μετρια, καλη ομως συμμετοχη, μετα μιλησαμε για διαφορα, τις ειπα κιολας πως πρεπει μια κοπελα του χωρου να ειναι πολυ προσεκτικη με ολους γιατι υπαρχουν πολλοι επιτηδειοι..αυτη μου απαντησε καταφατικα.."don't worry, i am a smart girl, no like some others", μετα χαιρετηθηκαμε ομορφα, με αποχαιρετησε και στο σαλονι οταν με ειδε να φευγω..καλη παρουσια παντως, πεντακαθαρο-αξιοπρεπες-γλυκο συνολο,νομιζω απ τις λιγες καλες παρουσιες που εχουν μεινει στα στουντιο. Ισως και να επαναλαβω, για καποιον που αρκειται σε κατι ομορφο, καθαρο, στα πλαισια του light gfe experience, καλα θα περασει στα πλαισια ομως λογικων απαιτησεων.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2025
Φιλάκια δίνει στο στόμα ή τίποτε ?
B
bigstelios
10 Ιουνίου, 2025
Δεν το επιχειρησα για φιλακια στο στομα, γενικα δε το ζηταω, εκτος κι αν το κανει απο μονη της η κοπελα, φανηκε ομως δεκτικη
H
Hase
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2