Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 158 10
Sex Studio 327290
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
σαλόνι τυπικό αλλά με χαμόγελο, μια γύρα και πάλι μέσα.
μετρίου προς ψηλού αναστήματος, μελαχρινή με μαλλιά δεμένα κότσο, μιλφοκατάσταση ένεκα ηλικίας και πρέπει να είναι στα 40-45+.
σώμα αδύνατο μεν, αλλά πολύ χαλαρό το οποίο φαίνεται και από το σαλόνι δε.
στήθος αρκετά καλό για την ηλικία της, με σχετική πτώση σαφώς, αλλά και το μόνο αξιόλογο πάνω της για μένα.
φάτσα πολύ σπασμένη και μέτρια αρκετά... προς τα κάτω κιόλας.
κώλος πλαδαρός και ψιλοφλάτ. πόδια οκ αλλά και αυτά ταλαιπωρημένα.
μου φάνηκε γνωστή και πρέπει να την έχω δει σε στριπτιζάδικο των καλών εποχών, εκεί στα μέσα των 00ς. νομίζω οτι ήταν στις μούσες, χωρίς βέβαια να παίζει ιδιαίτερο ρόλο για το τώρα. δεν την είχα πάρει ποτέ για χορό τότενες γιατί απλά τότε υπήρχαν πραγματικές ΜΟΥΝΑΡΕΣ, αλλά να που όμως μπήκα να την πηδήξω... παρόλο που δε μου έκανε.
μυστήριο πράγμα.
ενώ με το που την είδα δε μου έκανε καμία εντύπωση και σηκώθηκα να φύγω, την τελευταία στιγμή είπα στον ευγενικό τσάτσο ότι... θα περάσω τελικά.
οι φώτος της στο γνωστό σάητ είναι παλιές οι περισσότερες, ίσως και όλες. άρα ξεχνάτε αυτή την καβλωτική εικόνα με τα άσπρα λιντζερύ ιδίως.
σε κάποιες φώτος επίσης φαίνεται ο χρόνος που έχει στιγματίσει το κορμί της και μαρτυρά την ηλικία στο περίπου. τσεκάρετε προσεχτικά. επιπλέον οι φώτος έχουν πολύ δόση φώτοσοπ, άρα ξεχνάτε και την τόση λάμψη επίσης. γνώμη μου είναι να πάτε να την δείτε από κοντά και να πράξετε αναλόγως την εμπειρία και τα γούστα σας, αν σας κάνει. εγώ την έφαγα την αρχική ξενέρα μου πάντως, αλλά... μπήκα.
είσοδος της κοπέλας και με πετυχαίνει κλασικά στα πρώτα καθαριστικά.
είναι ευθύμη, ξέρει ελληνικά με την ανάλογη προφορά ασφαλώς, αλλά ψιλοδείχνει μηχανικό και τυπικό όλο αυτό.
φορούσε ένα μικροσκοπικό μαύρο ολόσωμο και τα πορνοτάκουνα της, τα οποία έβγαλε και γονάτισε στο κρεβάτι περιμένοντάς με.
έσκασα δίπλα της και ξεκινήσαμε κάτι αγκαλίτσες και φιλάκια στα σώματά μας, μετά από δική μου κίνηση όμως, γιατί αμέσως μου έκανε νόημα να ξαπλώσω.
η μηχανικούρα που έλεγα...
αφού χαϊδευτήκαμε εναλλάξ και χούφτωσα κώλο και βυζιά, με ξάπλωσε για να ξεκινήσει το έργο.
έπεσε πάνω μου και τριβόταν με τις βυζάρες της για να με φτιάξει προφανώς.
πάνω στο τρίψιμο τις γραπώνω και ξεκινάω ένα ρούφηγμα ασταμάτητο στις καβλωμένες ρώγες, το οποίο δεν τη χάλασε και με άφησε να ασχοληθώ μαζί τους.
εκεί στο μπέρδεμα των σωμάτων μας μου ρίχνει και ένα φιλί στο στόμα από μόνη της, αλλά επειδή είδα ότι δεν είχε και το σωστά ανάλογο στόμα για φιλιά, δεν το συνέχισα.
πρόσεξα κάτι μαύρα στα δόντια της που μου έδειξαν καταχρήσεις, από παλιότερα ίσως.
φιλιά στο κορμί μου και γλείψιμο στα @@ μου χωρίς ακόμα να μου περάσει προφυλακτικό. το πήγε καλά εδώ και πίστεψα ότι ίσως να μου έκανε και φρι, αλλά πήγα κουβά.
αφού είχα ανόρθωση, μου περνάει προφυλαξη και ξεκινάει την πίπα, η οποία είναι οκ, αλλά όχι και τίποτα συνταρακτικό. για την ηλικία και την εμπειρία της περίμενα περισσότερα πράγματα. ασχολείται με το καβλί, κάνει μπασίματα μέχρι μέση γιατί πιο κάτω δε μπορεί όσο μεγαλώνει, το χτυπάει στη γλώσσα της, γλείφει @@ (όχι ρούφηγμα όμως) και στήνεται αρκετά καλά για να κάνεις και εσύ το παιχνίδι σου, κοιτάζοντας τον καθρέφτη απέναντι για να γουστάρει. της αρέσει να κοιτάζεται μάλλον.
εγώ να χουφτώνω όλο το κορμί και να παίζω με το μουνί της, το οποίο οπτικά είναι αρκετά δουλεμένο, όπως και η μπουκαπόρτα ασφαλώς.
σκέφτηκα λοιπόν ότι παρόλο που δε γούσταρα την εικόνα της, θα την πήδαγα ανελέητα χωρίς κανένα πρόβλημα ένεκα κουγκαρομιλφιακής ηλικίας, στριπτιζούς, άρα και ανάλογης εμπειρίας λογικά... όπως θα πίστευε και ο καθένας.
αμ δε όμως.
αφού τελειώνει την πίπα, της λέω για κάου και μου χώνει άκυρο.
κατάλαβα λέω, μάπα θα πάει τελικά.
μου λέει για αρχή σε ντόγκυ, αλλά στο κρεβάτι.
γυρίζει, στήνεται και της το χώνω χαλαρά για αρχή. η στάση αυτή δε με βολεύει καθόλου, άρα κερδίζω έξτρα χρόνο στην ουσία. δε με χάλασε λοιπόν.
να την πηδάω και να βγάζει κραυγές. να βάζει χέρια για αντίσταση στον τοίχο και να έχει γραπώσει και το στρώμα. από το πολύ σπρώξιμο να έχω πέσει σχεδόν πάνω της και να την οργώνω κανονικά. αισθανόμουν το υγρό μουνί της στο καβλί μου και έπλαθα σκέψεις ξεσκίσματος στο μυαλό μου για τη συνέχεια.
αλλαγή σε μίσιον και πόδια κατευθείαν σε ώμους. είναι ευλύγιστη και δεν υπάρχει κάποιο θέμα εδώ.
μπάσιμο χαλαρό στην αρχή αλλά μέχρι ρίζα και να φτάνω μήτρα με το καλησπέρα. να τινάζεται και να βλέπω μορφασμούς ψιλοπόνου. ταυτόχρονα να μαγκώνω στα μουνοτοιχώματα και να μη μπορώ να δώσω φουλ ένταση, γιατι με ενοχλούσε και με έσφιγγε. στέγνωσε.
κόβω και την πάω πιο χαλαρά. τη βλέπω να γίνεται πιο ήρεμη και η έκφρασή της.
θα την πάω έτσι λέω μέχρι να ανοίξει και μετά σε ντόγκυ πάλι (αλλά με μένα όρθιο κλασικά) θα δώσω πόνο σκέφτηκα.
να παίζω λοιπόν με τα πόδια της και να τρίβω και το μουνί της ταυτόχρονα όσο την πήδαγα στο μίσιον.
δέρμα έχει σχετικά καλό μπορώ να πω και είχε και είχε και μία δόση κρέμα σώματος.
σταματάω και τη βάζω στην άκρη του κρεβατιού για ντόγκυ λοιπόν.
χαλαρό μπάσιμο για αρχή και ξεκινάω να ανεβάζω ρυθμούς. και εκεί που πάω να ξεκινήσω πιο ένταση, τινάζεται μπροστά, με κόβει και μου λέει ότι πονάει κρατώντας την κοιλιά της. τι στο πούτσο λέω, τόσο στενή είναι μετά από τόσα χρόνια ?
το σέβομαι και της λέω ότι θα την πάω πιο σιγά, όπως και έγινε βέβαια. αφού βρήκαμε την ανάλογη ταχύτητα που ήταν άνετη, συνεχίσαμε σε ντόγκυ για κάμποσα λεπτά ακόμα. να χουφτώνω και να χαϊδεύω ότι έβρισκα. χέρια σε ώμους για αντίσταση και να βάζω και το ένα πόδι μου πάνω στο κρεβάτι για πιο βάθος. δυστυχώς σταμάτημα και πάλι γιατί δεν μπορούσε, μου ρίχνει και κάτι εύσημα γελώντας και τη ξαναβάζω σε μίσιον αναγκαστικά. της λέω για τζελ για να μη μαγκώνω πάλι, αλλά δεν είχε. μόνο σάλιο λοιπόν.
πάλι πόδια σε ώμους, στα χέρια μου διάπλατα για ποικιλία και πήδημα σε ήπιους ρυθμούς ξανά, αλλά με βάθος. να νιώθω τον εσωτερικό της κόσμο να μου αγκαλιάζει και να σφίγγει το καβλί μου και η αίσθηση γενικά να είναι καταπληκτική.
το μονο καλό της υπόθεσης. έπεσα και ελαφρώς πάνω της, ενώσαμε τα κορμιά μας και πήγαμε έτσι μέχρι που έχυσα εντός καποτιδίου μετά από κάμποσα λεπτά ακόμα. στράγγιγμα κανονικότατο μέχρι τελευταίας σταγόνας χωρίς κανένα ίχνος βιασύνης ευτυχώς και μάλιστα ήθελε η ίδια να μου βγάλει την καπότα, όπου δεν της χάλασα χατίρι.
σήκωμα για καθαριστικά, ευχαριστίες, φιλάκια εναλλάξ και μπάη μπάη.

για να κλείσω.
1) ο χώρος αρκετά καλός θα έλεγα, αλλά όχι πολύ άνετος. είναι τόσο όσο σε γενικά πλαίσια, έχω βάλει και κάποιες φώτος. υπάρχει σφραγισμένη πετσέτα (προσώπου) και σφραγισμένες παντόφλες επίσης, όλα σε μαύρο χρώμα. πρώτη φορά έβλεπα μαύρες παντόφλες μιας χρήσης btw.
2) ο τσάτσος ευγενικότατος και στην είσοδο αλλά και στην έξοδο και δεν ενόχλησε καθόλου.
3) η Μαίρη είναι παλιά στο κουρμπέτι και φαίνεται από τις κινήσεις σώματος, έκφρασης αλλά και τη μηχανική τυπικούρα που βγάζει. σε γενικά πλαίσια είναι μια μέτρια εικόνα και προς τα κάτω θα έλεγα για μένα. τώρα γιατί μπήκα ? αυτό ακόμα το σκέφτομαι... και κατέληξα ότι ίσως θα μου έβγαζε ειδικά γούστα ξεσκίσματος ένεκα στριπτιζοεμπειρίας και ηλικίας.
ίσως ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάποια κοπέλα που δεν ήταν του γούστου μου από θέμα εξωτερικής εμφάνισης, αλλά δεν ήταν και μπετονιέρα από την άλλη, για να δω πως θα συμπεριφερθεί. ίσως το ότι ήταν παλιά στριπτιζού, να ήθελα να δοκιμάσω. όπως και να'χει, δυστυχώς, έφαγα απίστευτη ήττα γιατί αποδείχτηκε ότι τελικά δεν αντέχει γερό γαμήσι, αλλά δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο ως προς το υπόλοιπο σέρβις. τώρα αν κάνει τίποτα περίεργα αυταρχικά και γουστάρουν οι σκληροπυρηνικοί μερακλήδες δε γνωρίζω, μιας και δεν είμαι φαν του είδους αυτού.
προσωπικά για μένα είναι παντελώς όχι μιας και αυτού του είδους το "σέρβις΄, μπορώ να το βρω σε πιο οικονομική τιμή, αλλά και με πιο καλύτερη εικόνα ασφαλώς στα γνώστα σοκάκια της φυλής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
ΗλίαΗλιού82α
ΗλίαΗλιού82β
ΗλίαΗλιού82γ
papaphilips
Γλομπεάρχης
187
Πόντοι:
40.423
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Yatoputso, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2025
Έχω την εντύπωση ότι είναι η κλασική παλιά Μαίρη που έπαιζε στα ίδια μαγαζιά και εποχή πριν κόβιντ. Την είχα πάρει κάπου εκείνη την περίοδο στο Βούρβαχη σε στυλ απνευστί αθλητικό γαμήσι στα όρια των αντοχών. Όντως παίζει να ήταν στρίπερ γιατί θυμάμαι ότι έκανε κάτι κουλά ανοίγματα ποδιών κι άλλα γυμναστικά την ώρα που την πηδούσες. Για μια φορά ήταν οκ... τότε! ...
Επίσης νομίζω ότι είναι η ίδια που εμφανίζεται Φυλής στο 86 και αλλού κατά καιρούς ως Μίρα κι έχει και το αντίστοιχο κοινό της στο εικοσάρι, αλλά καμμία σχέση με τη Μίρα από το Βούρβαχη και ΗΗ82 παλιότερα.
Αυτά ,αν δεν κάνω λάθος εννοείται!
04 Ιουνίου, 2025
δυστυχώς δε μπορώ να απαντήσω στα ερωτήματα σου, γιατί απλά δε γνωρίζω κάτι από αυτά.
ούτε Μίρα έχω δει, ούτε την τότε Μαίρη που λες.
05 Ιουνίου, 2025
Πολυ παλια ειχα περασει 1 φορα στο ηλια ηλιου χρονια πριν..καλη φαση τοτε αλλα καμια σχεση με τη τωρινη της εικονα οπως περιεγραψες..συμβαινει αυτο οταν χρονια ειναι μια στη δουλεια αυτη..τι περιμενεις...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3